Helppo varainhankinta

helppo varainhankinta ryhmälle

Helppoa varainhankintaa – Tiimityöllä onnistumme!

On selvää, että varainhankinta vaatii aktiivista osallistumista. Siksi kannattaa valita myyntituotteeksi sellainen, johon koko porukka uskoo. Miten sitten valita helppo varainhankinta? Perinteisimmät myytävät ovat makeisia, keksejä, pesuaineita, wc-paperia ja sukkia. Uusia vaihtoehtoja ovat mm. erilaiset verkossa myytävät palvelut. Vaihtoehtoja on tarjolla vaikka kuinka, mutta onneksi vertailu on helppoa.

Herkkutukku Varainhankinta on perinteinen, mutta uudella twistillä.

Helpoin tapa tehdä varainhankintaa

Haluamme tarjota koululuokille, päiväkodeille seuroille ja muille yhdistyksille helpon, riskittömän ja tuottoisan vaihtoehdon varainhankintaan. Myynnistä tekee helppoa tuotteet, joita useimmat haluavat ostaa ja joille on aina kysyntää: kotimaisia makeisia ja metrilakuja, keksejä ja toffeeta. Tuotteet on valikoitu niin, että mahdollisimman haluaisi ostaa. Siksi olemme huomioineet selkeästi erilaiset ruokavaliot, ja tarjolla on myös terveellisiä herkkuja, esimerkiksi pähkinöitä.

Reilu ansio myynnistä

Tuotteiden pieni hinta 10 € helpottaa myyntiä. Ryhmän ansio myynnistä on 40 %:a, eli 4 € / tuote. Vaikka tukeminen on tärkein asia, on järkevä hinta varmasti asiakkaalle positiiviinen yllätys. Meidän pakkaukset sisältävät reilusti tuotetta, joten herkuista on iloa pidempään. Uskomme, että asiakkaanne ostaa mielellään uudestaan tuotteita.

Kuinka varainhankinta toimii?

Kampanjan vetäjä rekisteröityy Oma Herkkuun ja luo sopivan kampanjan ryhmälle. Myyjät pääsevät liittymään kampanjaan PIN-koodilla. Katso näin se toimii. Toimitamme ryhmälle myyntikuvastot veloituksetta sekä sähköisenä että printtinä. Helppo varainhankinta pitää sisällään myös mahdollisuuden myyntiin verkossa. Jos haluatte, voitte toteuttaa myynnin täysin sähköisesti tuotteiden myyntisivun ja e-kuvaston avulla. Kerätkää tilauksia, kirjatkaa ne Oma Herkkuun ja lähettäkää tilaus. Näin helppoa se on! Tilauksen jälkeen herkut saapuvat perille parissa päivässä. Saammekin paljon kiitosta nopeasta toimituksesta ja sujuvasta asiakaspalvelusta.

Varainhankinta, josta jää hyvä maku.

Olemme mukana tsemppaamassa matkalla tavoitteeseen! Kun tilaatte 150 – 299 tuotetta, saatte kaupanpäälle 15 kpl irtokarkkipusseja. Myytyänne 300 – 499 tuotetta, saatte 30 kpl irtokarkkipusseja. Kun saavutatte KULTA-tason, eli 500 tuotetta, palkitsemme teidät 60 kpl irtokarkkipusseja ja pääsette VIP-asiakkaaksi. Lue lisää VIP-asiakuus -eduista (irtokarkkipussit sisältävät 250 g karkkia).

Lisäksi, emme ole unohtaneet myöskään kampanjan vetäjää. Vetäjän vastuulla on paljon, vaikka kätevä Oma Herkku-palvelumme auttaakin todella paljon kampanjan aikana. Kiitoksena tästä vetäjä saa herkullisen mysteeriboksin, joka sisältää monenlaisia sesongin mukaan vaihtuvia herkkuja (edellyttää vähintään 150 tuotteen tilausta).

Oletteko valmiita aloittamaan?

Klikkaa ALOITA MYYNTI ja aloita helppo varainhankinta!