Blogi

Metrilaku -helppo varainhankinta koululuokille ja joukkueille

Metrilaku varainhankinta

Jos olet kiinnostunut aloittamaan varainhankinnan luokkasi tai joukkueesi kanssa, olet tullut oikeaan paikkaan. Lupaamme että täältä löydät ohjeet helppoon ja tuottoisaan varainhankintaan joka on ennen kaikkea myös hauskaa, eikä myynnille tarvitse välttämättä varata viikkoja aikaa.

Varainhankintaan on tarjolla monenlaisia tuotteita mm. makeisia, keksejä, sukkia, wc-paperia, pesuaineita. Tässä ehkä ne tunnetuimmat myyntituotteet. Mutta nyt on tarjolla jotain uutta ja mielenkiintoista! Metrilaku varainhankinta, tuo suomalaisten himoitsema herkku on saatavilla luokkien ja joukkueiden varainhankintoihin. Saamamme palaute on ollut erittäin hyvää: asiakkaidemme mukaan metrilaku on tuote jonka asiakas haluaa oikeasti ostaa, ja jota on oikeasti kiva myydä. Metrilaku on varmasti kaikille tuttu markkinoilta, toreilta ja huvipuistoista. Kyseessä on siis harvinainen herkku, jote ei myydä kaupoissa.

Järkevän hintainen tuote varainhankintaan

Olemme tehneet valmiin 10 kpl metrilakupussin,  jotta teidän ei tarvitse itse pussittaa, sulkea ja tarroittaa pusseja. Saatte täysin valmiin tuotteen myytäväksi!  Näin aikanne säästyy olennaiseen. Pussin myyntihinta on 10 €, eli 1€ / laku. Pussi on siis täysin markkinahintainen. Asiakkaanne maksaa lakuista saman hinnan kuin maksaisi markkinoilta tai torilta ostaessaan. Ryhmänne tuotto on 40 %, eli 4 € jokaisesta myydystä metrilakupussista.

Tuoretta kotimaista metrilakua

Meidän metrilakut tulee Porvoosta Makulaku Lakritsan tehtaalta. Kaikki pussit pakataan tilauksesta, joten lakut ovat taatusti tuoreita ja herkullisia.  Tarkemmat tiedot lakupussin sisällöstä löydät tästä.

Miten metrilaku varainhankinta toimii?

Jos haluatte säästää varainhankinnassa ja pääsemaan mahdollisimman vähällä vaivalla, suosittelemme tutustumaan metrilaku kampanjoihimme. Katso kampanjat  tästä. Kampanjan tilaamisen etuna on se että pussin voi antaa asiakkaalle samalla kun myynti tapahtuu. Säästätte siis erillisen tuotteiden jakamisen ensin myyjille ja sen jälkeen asiakkaille.

Miten tilata oikea määrä pusseja?

Sopiva määrä pusseja on noin 10-20 pussia / myyjä. Esimerkiksi 20 henkilön myyntiporukalle kannattaa tilata siis 200-400 pussia. Metrilakupusseja on helppo tilata lisää jos tilasitte liian vähän. Pääset tilaamaan kampanjan tästä.  Kannattaa muistaa että pusseja saa helposti myytyä jo omaan lähipiiriin: naapureille, tuttaville, sukulaisille ja työkavereille. Suosittelemme kokeilemaan myös sosiaalista mediaa. Esim. omalla Facebook sivulla voit kertoa kavereillesi että myytte lakupusseja.

Lakujen toimitus on nopea, tällä hetkellä 1-3 päivää. Toimitus tulee Postin jak

Metrilaku myyntilistateluna toivomaanne osoitteeseen. Jos sovitte toimituksen myöhemmälle ajalle, voitte aloittaa pussien myynnin myyntiesitteiden avulla. Näin osa pusseista on myytynä ennen kuin metrilakut saapuvat.

Jos ette halua tilata tiettyä määrää pusseja, aloittakaa ennakkomyynti myyntiesitteiden avulla. Voitte tehdä myyntiä 1-3 viikkoa, jonka jälkeen annatte tilauksen meille. Toimitamme teille myyntiänne vastaavan määrän pusseja. Tilaa myyntiesitteet tästä.

 

Mikä on metrilakun oikea mitta? Katso video tästä.