1028 tykkäyksellä kuvakilpailun voittoon.

Lahjan Tytöt Amilia-ikäkausi voitti Metrilakumyynnin MM-kisan kuvakilpailun.

Meillä on tosi aktiivinen ja hyvää ryhmähenkeä huokuva porukka vanhemmissa, joten jokainen otti vastuuta tykkäysten keräämisestä. Voimistelu lajina myös yhdistää ja saimme paljon tykkäyksiä muilta voimistelujoukkueilta! Juniorin vanhempi, Kaisa Alanen kertoo.

Kaikki lähtivät tähän täysillä mukaan, niin tytöt, valmentajat kuin me vanhemmatkin!

Tytöt ovat lajin parissa, joka perustuu esiintymiseen ja esillä oloon, joten oli luontevaa lähteä kisaan, jossa menestys perustuu tietyissä määrin esillä oloon. Myös aktiiviset valmentajat olivat tässä mukana ja suunnittelivat kuvan ulkoasun.

Palkintoraha 1000 € menee kattamaan tyttöjen harrastuskuluja, joihin kuuluu kausimaksut, kisamaksut, koreografiamaksut, kisapuvut ym.

Kilpailu oli mukava. Näin nekin sukulaiset ja ystävät, jotka eivät syystä tai toisesta voi rahallisesti tukea harrastusta, pääsivät osoittamaan tukeaan tytöille. Ehdottomasti lähdetään uudestaan mukaan, jos tällaisia tilaisuuksia vielä tulee! 

Herkkutukku varainhankinnan avulla joukkueelle rahan ansaitseminen on helppoa, vaivatonta ja toimitus on nopea! On myös monia tapoja lähteä kampanjoimaan Herkkutukkua, joten niistä voi valita omalle kokoonpanolle sopivimman.

Suosittelemme lämpimästi!

Kaisa Alanen

Tässä vielä tyttöjen Instagramissa 1028 tykkäystä kerännyt voittajakuva.