Tietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi

Me suojelemme yksityisyyttäsi. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme esimerkiksi avoimia siitä, mitä teemme henkilötiedoillasi, emme myy henkilötietojasi muille yrityksille ja noudatamme tietosuojaan liittyviä lakeja.

Alla on kuvattu, miten käsittelemme henkilötietojasi, mitä oikeuksia sinulla on, mitä sinun tulee tehdä, jos sinulla on kysyttävää jne. Jäljempänä voit lukea lisää siitä, mitkä ehdot koskevat sinua asiakkaana sekä myös etuasiakkaana.

Kuka on henkilötiedoista vastaava?

J Rauma Oy, Y-tunnus 2945663-4  (jäljempänä Herkkutukku)  on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.

Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?

Käsitellyt henkilötiedot riippuvat siitä, oletko asiakas ja/tai etuasiakas (saat meiltä uutiskirjeen) Katso tarkemmat tiedot alla.

Mihin käyttötarkoitukseen henkilötietojasi käsitellään?

Käsittelemme henkilötietojasi eri tarkoituksiin, katso tarkempia tietoja alempaa. Asiakkaanamme sinun on tärkeää ymmärtää, että Herkkutukku käsittelee mm. tilaushistoriaasi. Jos olet vain etuasiakas (saat meiltä uutiskirjeen) tallennamme tietosi lähettääksesi sinua koskevia etuja, tarjouksia ja kampanjoita.

Mitä oikeuksia sinulla on ja mitä voit tehdä?

Sinulla on tiettyjä oikeuksia koskien henkilötietojesi käsittelyä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tarvittaessa. Lue alta lisää oikeuksistasi.

Oikeus pääsyyn

Sinulla on oikeus saada vahvistus, jos käsittelemme henkilötietojasi, ja tällöin saada tietyt tiedot, esim. miksi käsittelemme tietoja ja miten pitkään säästämme niitä. Sinulla on myös oikeus saada kopio kaikista henkilötiedoistasi.

Oikeus korjata tietoja

Sinulla on oikeus saada epätäydelliset ja väärät tietosi korjatuksi.

Oikeus poistaa ja rajoittaa tietoja

Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus saada henkilötietosi poistetuksi, esim. jos käsittelystä puuttuu laillinen peruste tai emme enää tarvitse henkilötietojasi. Tietyillä edellytyksillä sinulla voi olla oikeus vaatia, että rajoitamme käsittelyä tietojesi tallentamiseksi tai emme käytä niitä muulla tapaa, esim. jos emme enää tarvitse tietojasi, mutta sinä tarvitset niitä oikeutesi vaatimiksesi oikeusistuimessa.

Oikeus kieltäytymiseen

Koska käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointia varten, sinulla on oikeus kieltäytyä niiden käyttämisestä tähän tarkoitukseen. Tällöin lopetamme suoramarkkinoinnin. Sinulla on myös oikeus kieltäytyä käsittelystä, joka tapahtuu oikeutetun edun tukemana. Tarkemmat tiedot alla kertovat, mitä oikeutetut edut ovat.

Oikeus tietojen siirtämiseen

Kun käsittelemme henkilötietojasi sopimuksen solmimistarkoituksessa tai suostumuksesi tuella, sinulla on oikeus ns. tietojen siirtämiseen. Se tarkoittaa, että voit saada henkilötietosi koostetussa ja koneluettavassa muodossa niin, että voit siirtää henkilötietosi. Ero tietojen pääsyyn verrattuna on siinä, että nämä ovat vain tietoja, jotka olet itse antanut meille.

Mitä tehdä, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat tehdä valituksen?

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojemme käsittelystä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@herkkutukku.com.

Mitä tapahtuu, jos muutamme henkilötietojemme käsittelyä?

Jos aloitamme esim. käsitellä henkilötietojasi uuteen käyttötarkoitukseen, kerätä lisää tietoja tai jakaa tietojasi uuden yrityksen kanssa, ilmoitamme tästä sinulle.

Minkä tyyppisiä henkilötietojasi käsittelemme?

Käsittelemämme tiedot ovat tilaajan nimi (esim. koulun nimi ja luokka), tilauksen yhteyshenkilön henkilötiedot, toimitus- ja laskutusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ostohistoria, asiakassegmentti, sekä kommunikointi meidän kanssamme.

Mistä henkilötiedot noudetaan?

Keräämme henkilötiedot suoraan sinulta, kun teet tilauksen, tilaat infopaketin, liityt etuasiakkaaksi, otat meihin yhteyttä jne.

Onko henkilötietojen luovuttaminen vapaaehtoista?

Kaikki vaaditut henkilötietosi ovat pakollisia, jotta voimme käsitellä tilauksesi tai yhteydenottosi

Kenelle jaamme henkilötietojasi?

Jaamme henkilötietosi yritykselle joka käsittelee tuotteidesi toimitusta, tuotteidesi laskutusta, markkinointiin liittyviä palveluita, kuten viestien lähettämistä. Palveluyritys ei saa käyttää tietojasi omaan tarkoitukseensa. Palveluyritykselle luovutetut tiedot perustuvat sopimukseen (esim. toimituksesta tai laskutuksesta vastaava taho. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Kolmas osapuoli voi olla esimerkiksi yhteistyökumppani, jonka palvelut liittyvät samalle sektorille.

Mihin käyttötarkoitukseen henkilötietojasi käsitellään? Mikä laillinen peruste on olemassa henkilötietojesi käsittelyyn?

Käsittelemme yhteystietojasi voidaksemme kohdistaa sinulle henkilökohtaisia tarjouksia, lähettää uutiskirjeitä sekä kommunikoida kanssasi, jos sinulla on kysyttävää, mielipiteitä jne.

Käytämme henkilötietojasi käsitelläksemme tilauksesi joihin kuuluvat tilaustesi, palautustesi sekä reklamaatiodesi käsittely.
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

Käytämme henkilötietojasi lähettääksesi sinulle ilmoituksia toimituksen tilasta tai ongelmista tilattujen tuotteiden toimituksessa.
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

Käytämme henkilötietojasi toimittaaksemme tilauksesi ja laskusi tilauksesta.
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

Käytämme henkilötietojasi maksujesi käsittelyyn.
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

Käytämme henkilötietojasi käsitelläksemme asiakaspalvelumme kautta, sähköpostilla, puhelimitse, www.herkkutukku.com sivuston lomakkeiden ja sosiaalisen median kautta lähettämiäsi yhteydenottoja ja tilauksia.
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

Käytämme henkilötietojasi tunnistaaksemme sinut
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: oikeudellinen velvoite

Käytämme henkilötietojasi vahvistaaksemme osoitteesi ulkoisille kumppaneille.
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: edunvertailu

Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä ja tarjouksia.
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: edunvertailu

Käytämme henkilötietojasi täyttääksemme lakien, tuomioistuinten ja viranomaispäätösten määräykset.
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: oikeudellinen velvoite

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Velvollisuuksiemme täyttämiseksi ostoksesi aikana ja sen jälkeen: kolme (3) vuotta viimeisimmästä ostoksestasi.

Markkinointiin ja asiakaspalveluyhteyteen perustuen, joka perustuu edunvertailuun: kaksitoista (12) kuukautta viimeisistä ostostasi.

Kirjanpitoon: seitsemän (7) vuotta ja nykyinen vuosi lain mukaan.

Tietoja tallennetaan oikeudellisia velvollisuuksia varten niin kauan kuin on tarpeen sovelletun lainsäädännön mukaan.

Henkilötietojasi ei säilytetä koskaan pidempään kuin mihin lainsäädäntö oikeuttaa.

Tehdäänkö automaattisia päätöksiä?

Emme tee automaattisia päätöksiä sinusta.