Päivitämme tänne voimassa olevat ehdot, tutustuthan toimitusehtoihimme.

Kaikki toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja sekä tarkistaa hinnastoamme.

Toimitusaika

Toimitusaika noin 1-9 arkipäivää* (pois lukien arkipyhät). Kiireisinä aikoina toimitusaika voi muuttua.

Jos myytte sekä herkkuja että papereita yhtäaikaa, toimitukset tulevat erillisinä lähetyksinä. Herkut ja paperit/pesuaineet säilytetään eri varastoissa. Tästä johtuen emme voi yhdistää tuotteita samaan lähetykseen.

*Pidätämme oikeuden muutoksiin toimitusajassa meistä riippumattomista syistä (ylivoimainen este). Tällaisia syitä voivat olla esimerkiksi tuote tai raaka-ainetoimitusten viivästyminen johtuen: sota, sisäiset levottomuudet, sabotaasi, räjähdys, tulipalo, rajumyrsky tai muu poikkeuksellinen sääolosuhde, yleinen liikenteen tai tietoliikenteen keskeytyminen, lakko tai avainryhmän työnseisaus, työnantajajärjestön määräämä työsulku, viranomaisten toimenpide tai muu vaikutuksiltaan yhtä merkittävä ja epätavallinen syy.

Kuka toimittaa

Toimituksesta vastaa DB Schenker, Posti ja Kaukokiito (pääsääntöisesti: herkut = DB Schenker, Pehmoset = Kaukokiito ja Posti). Vastuu toimituksesta siirtyy kuljetusliikkeelle, kun lähetys on noudettu varastoltamme kuljetettavaksi asiakkaalle.

Miten toimitus tulee

Toimitus tapahtuu lavoille tai laatikoihin pakattuna arkisin klo 8-16. välisenä aikana. Toimituksen kellonaika on riippuvainen rahdin jakelusta paikkakunnallasi. Tilaamme kuljetusliikkeeltä soiton ennen toimitusta. Kyseessä on lisäpalvelu, jonka kuljetusliike tuottaa omien ehtojensa mukaisesti. Emme voi vaikuttaa soiton ajankohtaan.

Jos olet ottamassa toimituksen kotiisi, voit neuvoa kuljettajaa jättämään lavan sopivaan paikkaan. Lava on muovitettu. Lähetyksen purkaminen tapahtuu toimitusosoitteen välittömään läheisyyteen, jos pääsy on esteetön. Huom! Kuljettaja ei kanna tuotteita sisälle.

Minimitilauserä ja toimitusmaksu

Toimitus on ilmainen kun tilaatte vähintään minimitilauksen verran tuotteita. Toimitamme kuitenkin kaiken kokoiset tilaukset, mutta lisäämme niihin hinnastomme mukaisen toimitusmaksun:

Herkkumyynti tai lakumyynti: Minimitilauserä on yhteensä 50 tuotetta. Alle 50 tuotteen tilaus = toimitusmaksu 20 €

Paperit ja pesuaineet: Minimitilauserä on yhteensä 50 tuotetta. Alle 50 tuotteen tilaus = toimitusmaksu 40 €

❗️Toimitusehdot koskevat myös herkut + paperit ja pesuaineet kampanjaa.

Tuotteiden jakaminen

1.Tarkasta saapunut kuorma ennen tuotteiden jakamista

Ryhmänvetäjänä olet vastuussa tuotteiden jakamisesta myyjille. Näiden ohjeiden avulla myyjien tilausten lajittelu sujuu helposti.

a) vastaako toimitus lähetyslistaa

Lähetyslista on teipattuna kiinni lavassa olevaan muoviin.

b) ovatko kaikki tuotteet ehjiä

Jos toimitus ei vastaa tilaustanne, ota yhteyttä info@herkkutukku. com. Jos jotain on rikkoontunut, kirjaa tieto rahtikirjaan. Jos tuotteen rikkoontuminen ei ole ollut silminnähden havaittavissa lähetystä vastaanottaessa, ota valokuva tuotteesta ja lähetä se meille info@herkkutukku.com.

Mahdolliset reklamaatiot on tehtävä Herkkutukulle 14 vrk:n sisällä.

2. Jaa tuotteet myyjille

Käytä jakamisessa Omaherkun raporttia. Näin varmistat, että jokainen saa oikeat tuotteet.

Mistä näen myyjien tilaukset? Myynnin päätyttyä näet kaikki tilaukset Omaherkun Tilaukset-valikon kautta. Voit myös tulostaa raportin tarvittaessa.

Raportin löydät Omaherkun päävalikosta —> Tilaukset
—> Tilatut kampanjat
—> Myyjien kokonaismyynti

Myynnin päätyttyä myyjät voivat tulostaa listan omista asiakkaista Omaherkun kampanjavalikosta kohdasta Tilaukset.

3. Herkkutukku lähettää laskun

Lasku toimitetaan sähköpostitse ja siinä on maksuaikaa 14-30 vrk. Jos et ole saanut laskua viikon kuluessa toimituksesta, tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion.

Meille on tärkeää, että ryhmälläsi on riittävästi aikaa maksujen tilittämiseen. Jos tarvitsette lisää maksuaikaa, se järjestyy kyllä! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 010-387 4870 tai info@herkkutukku.com ennen laskussa olevaa eräpäivää. Laskun huomautusaika on 8 päivää ja maksuhuomautuskulu on 10 €. Perintää hoitaa Amili.