Herkut

Toimitusaika noin 1-5 arkipäivää

Herkkujen toimituksesta vastaa Posti ja toimitus tapahtuu lavoille pakattuna arkisin klo 8-16. Toimituksen kellonaika on riippuvainen rahdin jakelusta paikkakunnallasi. Posti lähettää tekstiviestin, kun lähetys on lastattu jakeluun. Tilaamme Postilta lisäpalveluna soiton ennen toimitusta. Huomio, että rahdinkuljettaja ei kanna tuotteita sisälle.

Paperit ja pesuaineet

Toimitusaika noin 5-9 arkipäivää

Toimituksesta vastaa pääsääntöisesti Kaukokiito, ja toimitus tapahtuu lavoille pakattuna arkisin klo 8-16. Toimituksen kellonaika on riippuvainen rahdin jakelusta paikkakunnallasi. Tilaamme lisäpalveluna soiton ennen toimitusta. Huomio, että rahdinkuljettaja ei kanna tuotteita sisälle.

Herkut + paperit ja pesuaineet

Toimitusaika herkut noin 1-5 arkipäivää. Paperit ja pesuaineet 5-9 arkipäivää.

Herkut toimitetaan elintarvikevarastosta ja paperit/pesuaineet erillisestä varastosta. Tästä johtuen emme voi yhdistää tilauksia yhdeksi toimitukseksi. Pyydämme huomioimaan tämän, kun sovitte toimituksista ryhmänne myyjien sekä asiakkaiden kanssa.

Minimitilauserä ja toimitusmaksu

Toimitus on ilmainen kun tilaatte vähintään minimitilauksen verran tuotteita. Toimitamme kuitenkin kaiken kokoiset tilaukset, mutta lisäämme niihin hinnastomme mukaisen toimitusmaksun:

Herkkumyynti tai lakumyynti: Minimitilauserä on yhteensä 30 tuotetta. Alle 30 tuotteen tilaus = toimitusmaksu 10 €

Paperit ja pesuaineet: Minimitilauserä on yhteensä 30 tuotetta Alle 30 tuotteen tilaus = toimitusmaksu 20 €

❗️Toimitusehdot koskevat myös herkut + paperit ja pesuaineet kampanjaa.

TUOTTEIDEN JAKAMINEN MYYJILLE

Ryhmän vetäjänä olet vastuussa tuotteiden jakamisesta myyjille. Edellytämme oheisten ohjeiden noudattamista, sillä muussa tapauksessa mahdollisia puutteita on vaikeaa selvittää, esim. kirjaamaton tilaus. Näiden ohjeiden avulla myyjien tilausten lajittelu sujuu helposti.

1. Tarkista saapunut kuorma

Tarkista ennen tuotteiden jakamista myyjille, että toimitus vastaa lähetyslistaa. Lähetyslista on teipattuna kiinni lavassa olevaan muoviin.

❗️Jos toimitus ei vastaa tilaustanne, tai jotain on rikkoutunut, ota yhteyttä info@herkkutukku. com. Mahdolliset reklamaatiot on tehtävä Herkkutukulle 14 vrk:n sisällä.

2. Jaa tuotteet myyjille Omaherkun raportin avulla

Raportin löydät Omaherkun päävalikosta, kohdasta

—> Tilaukset
—> Tilatut kampanjat
—> Myyjien kokonaismyynti

Voimme tarvittaessa lähettää raportin sinulle sähköpostitse.

❗️Myynnin päätyttyä myyjät voivat tulostaa listan omista asiakkaista Omaherkun kampanjavalikosta kohdasta Tilaukset.

LISÄTILAUKSET

Lähetämme yhden lisätilauksen ilman toimitusmaksua. Kokoa kaikki lisätilaukset yhteen ja lähetä tilaus meille sähköpostitse info@herkkutukku.com, tai suoraan yhteyshenkilöllesi.

LASKUN maksaminen

Laskullanne on maksuaikaa 14-30 päivää toimituksesta. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Jos et ole saanut laskua viikon kuluessa toimituksesta, tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion.

Meille on tärkeää, että ryhmälläsi on riittävästi aikaa maksujen tilittämiseen. Jos tarvitsette lisää maksuaikaa, se järjestyy kyllä! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 010-387 4870 tai info@herkkutukku.com ennen laskussa olevaa eräpäivää. Laskun huomautusaika on 8 päivää ja maksuhuomautuskulu on 10 €.