Metrilaku varainhankinta

Ansaitkaa metrilakumyynnillä helposti jopa 4000 €. Myynnistä 40 %:n tuotto.

Uunituoreet Porvoon Lakritsin metrilakut ovat helppo tapa ansaita rahaa luokalle tai joukkueelle. Valitkaa sopiva metrilakupaketti ja ansaitkaa tuottoa 600-4000 €. Pussien myyntihinta on 10-20 €/kpl ja tuotto 4-8 €/kpl. Lisäksi, palkitsemme ahkerat ryhmät maistuvilla kaupanpäälisillä 😋

Miten myynti toimii?

Olemme paketoineet maistuvat metrilakumme valmiiksi kampanjoiksi. Valitkaa sopiva kampanja tai päättäkää itse tilattava määrä.

Metrilakut pussitetaan ryhmällesi valmiiksi. Teidän täytyy vain valita mieluisat metrilakupussit viidestä vaihtoehdosta ja pääsette aloittamaan myynnin. Tutustu tuotteisiin.

Vaikka kyseessä on suora tilaus, myynti on silti riskitöntä toteuttaa. Tuotteita ei tarvitse maksaa etukäteen. Saatte tilaukselle 30 vrk maksuaikaa.

1. Valitse kampanja

Saatavilla on neljä erilaista kampanjaa: Pronssi, Hopea, Kulta ja Timantti. Voitte itse päättää, missä suhteessa otatte erilaisia metrilakupusseja.

2. Täytä tilauslomake

Ilmoita tilauksen yhteydessä haluamienne metrilakumakujen määrä ja mahdollinen toimitustoive. Normaali toimitusaika on 1-9 arkipäivää.

3. Toimitus saapuu

Nyt pääsette myymään ja toimittamaan tuotteet asiakkaille. Laskun toimitamme sähköpostitse ja siinä on maksuaikaa 30 vrk.

Myyntilista myynnin tukena

Myynnin voi aloittaa vaikka heti, jo ennen tilauksenne saapumista. Näin osa metrilakuista on myytynä etukäteen.

Pyydä myyntilistoja myyntinne tueksi asiakaspalvelustamme info@herkkutukku.com tai täyttämällä lomake Aloita myynti-sivulla.

Metrilaku-kampanjat

Paljonko haluatte tienata? Metrilakukampanjoilla tienaatte helposti 600-4000 € ryhmäsi kassaan. Valitse sopiva kampanja ja täytä tilauslomake.

Tuotto 600 €

✓ 150 kpl valitsemianne metrilakupusseja
✓ Kaupanpäälle 15 kpl 250 g:n irtokarkkipusseja
✓ Ryhmässä esim. 10-15 myyjää

Tuotto 1200 €

✓ 300 kpl valitsemianne metrilakupusseja
✓ Kaupanpäälle 15 kpl 250 g:n irtokarkkipusseja
✓ Mysteeriboksi ryhmänvetäjälle
✓ Ryhmässä esim. 15-30 myyjää

Tuotto 2000 €

✓ 500 kpl valitsemianne metrilakupusseja
✓ Kaupanpäälle 30 kpl 250 g:n irtokarkkipusseja
✓ Mysteeriboxi ryhmänvetäjälle
✓ Ryhmässä esim. 30-50 myyjää

Tuotto 4000 €

✓ 1000 kpl valitsemianne metrilakupusseja
✓ Kaupanpäälle 60 kpl 250 g:n irtokarkkipusseja
✓ Mysteeriboksi ryhmänvetäjälle
✓ Ryhmässä esim. + 50 myyjää

Metrilakumyynti oli menestys!

”Ylöjärven Ilveksen -08 poikien metrilakumyynti oli menestys! Olemme erittäin tyytyväisiä tuotteeseen ja koko prosessiin. Talkoot oli helppoa aloittaa lakumyynnillä ja kaikki pussit kävi nopeasti kaupaksi. Tuote oli helppo ja mukava myytävä 10-vuotiaille pojille. Ja mikä parasta, lakut olivat maukkaita, tuoreita ja tosi hyviä”. Terveisin jojo Jenna Tervalammi

Metrilaku kioskiin ja tapahtumiin

Metrilakut ovat suosittuja herkkuja, joita tunnetusti sai ennen vain markkinoilta tai suurista tapahtumista. Nyt ryhmälläsi on mahdollisuus myydä metrilakuja omassa kioskissa tai tapahtuman yhteydessä!

Voitte tilata myyntiin valmiiksi pussitettuja metrilakujamme, tai tilata sopivan määrän yksittäisiä metrilakuja (metrilakujen irtomyynti). Erilaisia makuja on saatavilla runsaasti. Lue lisää kioski- ja tapahtumamyynnistä irtomyynnin omalta sivulta.