Varainhankinnan avulla kaikille tasapuoliset lähtökohdat harrastaa.

Harrastamisen kulut ja vaatimustaso ovat kasvaneet. Harrastamisesta on tullut paljon ammattimaisempaa, ja se vaatii vanhemmilta suurempaa rahallista- sekä ajallista panostusta. Kenenkään ei pitäisi joutua luopumaan harrastuksesta rahan vuoksi.

Varainhankinnan avulla mahdollistatte kaikille tasapuolisen pääsyn osaksi unohtumattomia ja ryhmähenkeä kasvattavia kokemuksia. Aika hienoa, vai mitä?

Kaikki eivät siltikään halua osallistua varainhankintaan, ja sekin on ihan ok! Yksi voi haluta maksaa rahalla mutta toinen voi tuskastella yllättävien kulujen kanssa. Varainhankintaan osallistuminen ei ole kuitenkaan määritä kenenkään taloudellista tilannetta. Tai ainakaan niin ei pitäisi asiasta ajatella.

Se kertoo enemmänkin siitä, että halutaan tehdä yhdessä ja huomioida erilaiset elämäntilanteet. Varainhankinta opettaa lapsille ja nuorille tärkeitä elämänarvoja sekä oman työn merkityksestä – raha ei kasva puussa.

Miten kerätä varoja joukkueelle helposti?

Herkkumyynti on helpoin ja vaivattomin tapa kerätä rahaa seuralle tai joukkueelle. Herkut maistuvat lähes kaikille ja jokainen herkuttelee silloin tällöin.

Miksi ei siis ostaisi tällä kertaa herkkuja seuralta tai joukkueelta, ja saisi samalla aikaan paljon hyvää mieltä?

Herkkutukun kanssa varainhankinta on helppoa: saatte myyntiin parhaat tuotteet, parhaan tuoton ja ilmaisen ja nopean toimituksen. Tiesitkö muuten, että suurin osa tuotteistamme ovat 100 %:sti kotimaisia tai osittain suomessa valmistettuja?

Joukkueen varainhankinta herkuilla.

Kotimaisen herkkutehtaan herkuilla onnistutte!

Hyvää tuotetta on mukavaa tarjota ystäville, tuttaville ja sukulaisille. Näin myös kauppaa syntyy ja tuottoa karttuu huomattavasti helpommin.

Useampi ostaa jos tarjolla on heille sopivia tuotteita. Herkkutukun tuotteista löytyy mistä valita! Myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.

Tuotto joukkueellesi on 40 % myynnistä, eli 2-8 €/myyty tuote.

Monipuolinen valikoima kasvattaa siis ryhmäsi myyntiä, ja kassaanne kilisee euroja pikavauhtia!

Myynnin aloittaminen on helppoa

Teidän ei tarvitse maksaa mitään etukäteen, vaan joukkueen varainhankinta voidaan toteuttaa ennakkomyyntinä. Keräätte ensin tilaukset ja lähetätte meille sitten tilauksen.

Jokainen voi tehdä myyntiä myös oman verkkokaupan avulla. Näin kassaanne kilisee euroja vieläkin enemmän!

Toimitamme tilauksenne noin 1-9:n arkipäivän kuluttua ja pääsette jakamaan tuotteet asiakkaille.

Kuinka myynti tapahtuu

Kerätkää tilauksia

Esitelkää myyntikuvastoja sekä jakakaa verkkokauppan linkki mahdollisimman monelle.

Tilatkaa ja jakakaa tuotteet

Ryhmänvetäjä tekee lopputilauksen Herkkutukulle. Jakakaa tuotteet asiakkaille.

Nyt olette valmiita

Tuoton saatte pitää heti, laskutamme vain tuotteiden tukkuhinnan.

Tilaa ilmainen infopaketti

Jos teillä on joukkueen varainhankinta suunnitteilla tai projekti, johon tarvitsette rahoitusta, tilaa ilmainen infopakettimme.

Infopaketti on hyvä materiaali esimerkiksi vanhempainpalavereihin. Esittele tai jaa infopaketti muille ryhmäsi jäsenille.

Tilaaminen ei sido mihinkään, voitte rauhassa päättää aloittamisesta.

Infopaketti sisältää:

  • Infopaketin avulla opit, kuinka voitte kerätä helposti jopa 2000 € (noudattamalla 7 askeleen suunnitelmaamme).
  • Miten voitte myydä vähintään 25 tuotetta/myyjä (tulet yllättymään, kuinka helppoa se on).
  • Ohjeet myynnin aloittamiseen.

Lähetettyäsi lomakkeen infopaketti avautuu uuteen ikkunaan. 

Saat meiltä myös sähköpostiisi linkin,  josta pääset tutustumaan infopakettiin myöhemmin. Viestin saapumisessa voi kestää 15 min. Tarkistathan roskapostikansion

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Varainhankinta on mahdollista toteuttaa kerralla koko yhdistykselle tai joukkueittain. Voitte itse päättää milloin on teille paras ajankohta aloittaa kampanja. Me autamme ryhmäsi onnistumaan!

”Varainhankinta on toiminut meidän seuralle tosi hyvin”

Meillä on joka vuosi seuran yhteinen kampanja Herkkutukun tuotteilla. Tuottoa on saatu myynnistä yli 15.000 €.

– Espoon Taitoluisteluklubi, Toiminnanjohtaja Henriikka Aihinen

”Mukavaa, kun ei tarvitse laittaa laskua vanhemmille”

Metrilakuista ja Karkkiboxista on tullut paljon hyvää palautetta sekä joukkueelta että meidän asiakkailta. Mutta on tosi hyvä, että tarjolla on myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita. Niille on ollut myös paljon kysyntää. Ryhmänvetäjän kannalta joukkueen varainhankinta on helppoa, kun jokainen voi kirjata itse tilaukset Omaherkkuun.

-Terkuin Joukkueenjohtajat Taija ja Kaisa HauPa P10-11

”Rahoitimme Italian matkaa Herkkutukun tuotteilla”

Tuotteita oli helppoa myydä ja niistä saatiin joukkueelle hyvä 40 %:n kate. Hyvä tapa kerätä varoja, jos haluatte toteuttaa jonkin retken tai matkan. Toimitus oli nopea ja saimme myös erittäin kivat kaupanpäälliset!

– Karstulan Kisa-Veikot puheenjohtaja Heli Alapiha

joukkueen varainhankinta

”Paras varainhankinta on sellainen, mikä ei rasita, mutta tuottaa selvästi tulosta”

Herkkutukun varainhankinta täyttää täydellisesti nämä kriteerit! Neljän lapsen äitinä sitä on ehtinyt olemaan mukana jos jonkinlaisessa varainhankinnassa. Osa varainhankintakeinoista on ollut täysin älyttömiä, jos laskee siihen käytetyn työajan, tuhlatun rahan ja vertaa sitä hyötyyn. Osa sitten taas on toiminut käsittämättömän hyvin ja vaivaa ei ole juurikaan tarvinnut nähdä. Herkkutukku on yksi niistä varainhankinnoista mikä on toiminut upeasti.

Minusta ryhmän osuus on Herkkutukun varainhankinnassa tosi hyvä verrattuna moneen muuhun vastaavaan.

– Järvenpään Palloseura, Jonna Mikkonen

”Tuotteita on helppoa myydä”

Helppo ja nopea varainhankintakampanja. Kimmolle täysi 10 loistavasta asiakaspalvelusta! Tuotteita on helppoa ja mukavaa myydä.

Järjestin heti toisen kampanjan Neuvottoman koulun 2-3 luokille, ja sielläkin tuotteet kävivät hyvin kaupaksi. Suosimme Herkkutukkua varmasti myös tulevaisuudessa.

– Joukkueenjohtaja Sanna Aatola HaPK pojat 2011