Aloita varainhankinta suosituilla tuotteilla, joita on taatusti helppoa myydä.

Herkut ovat helppo tuote koska niille on aina kysyntää. Lisäksi, tuotteiden myynti ja tilausten kirjaaminen sujuu kätevästi Omaherkku-palvelun avulla, mutta myös perinteisin menetelmin kuvastojen avulla. Uskomme, että monipuolisesta valikoimastamme löytyy jokaiselle herkkusuulle omat suosikit, myös gluteenittomia ja vegaanisia herkkuja.

Herkkumyynti sisältää koko tuotevalikoimamme, yhteensä 21 erilaista tuotetta.

Tuotteiden myyntihinta on 10 € ja 20 €, ja tuotto ryhmällesi 40 %, eli 4 € ja 8 € per myyty tuote.

Herkkutukku – Varainhankinta, josta jää hyvä maku suuhun

 • Herkulliset tuotteet
 • yli 50% tuotteista kotimaisia
 • myyntivoitto 40 %
 • riskitöntä toteuttaa
 • ilmainen ja nopea toimitus
 • minimitilaus 30 tuotetta
 • maksuaikaa 14-30 päivää
 • karkkibonukset ja VIP-asiakkuus

Aloita kampanja helposti Omaherkku -palvelussa.

Omaherkku on palvelu, jossa varainkeruu-kampanjan hallinnointi on helppoa ja pysytte koko ajan perillä myynnistä. Kampanjan vetäjän työ on nyt todella paljon helpompaa koska myyjät voivat kirjata itse tilaukset. Lisäksi myyjät saavat käyttöönsä henkilökohtaisen verkkokaupan, joka helpottaa myyntiä. Verkkokaupan linkkiä jakamalla varainhankinta on helppoa tavoitatte ja nopeasti tukijoukkonne esimerkiksi sähköpostilla, WhatsAppilla ja sosiaalisen median kautta. Asiakkaanne pääsevät rauhassa tutustumaan tuotevalikoimaan ja tekemään itse tilauksen.

Toimi näin:

 1. rekisteröidy ja luo sopiva kampanja
 2. toimita kampanjan PIN-koodi myyjille
 3. myyjät liittyvät kampanjaan PIN-koodilla ja kampanjan vetäjän sähköpostiosoitteella.

Oma Herkussa myyjät voivat:

 • kirjata myyntinsä itse
 • jakaa henkilökohtaisen verkkokaupan
 • seurata myynnin ja tuoton kertymistä.

Näin varainhankinta toimii.

Esitelkää kuvastoja mahdollisimman monelle ja jakakaa verkkokaupan linkkiä.

Sopiva myyntiaika on noin 2-4 viikkoa. Myyjät pääsevät jakamaan oman verkkokauppansa tuttaville ja sukulaisille Omaherkun kautta WhatsAppissa, Facebookissa, sähköpostilla tai kopiomalla linkin, jonka voi liittää minne tahansa.

Tehkää lopputilaus kun myyntiaika on päättynyt.

Tilauksen toimitusaika on noin 1-5 arkipäivää, tai sopimuksen mukaan myöhemmin. Toimittakaa tuotteet asiakkaille.

Kerätkää maksut asiakkailta ja nauttikaa tuotosta.

Maksujen kerääminen tapahtuu ryhmäsi toimesta sopimallanne tavalla. Laskutamme vain tuotteiden tukkuhinnan, eli tuotto jää heti käyttöönne. Maksuaikaa laskulla on 14-30 vrk.

Varainhankinta kuvastoilla.

Vaikka kannustamme mielellämme ottamaan käyttöön Omaherkun ja verkkokaupan, myynnin voi aloittaa ja toteuttaa myös ilman Omaherkkua. Tilatkaa myyntikuvastot Aloita myynti-sivulta ja täyttäkää tilauslomake. Hyödyntäkää myynnissä myös e-kuvastoamme. Sopikaa kuvastoille palautuspäivä, myynnin päätyttyä laske kerätyt tilaukset yhteen ja tee koontitilaus kotisivuiltamme, tilauslomakkeella.

Haluatko lisää myyntivinkkejä?

Tuki-sivustolta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, voit ladata myyntimateriaalia ja lukea vinkkejä myyntityökalujemme käyttöön.

Tilaa ilmainen infopaketti

– Infopaketti yhteyshenkilölle

Jos varainkeruu on suunnitteluasteella ja haluatte tietää lisää varainhankinnasta, tilatkaa Herkkutukun ilmainen infopaketti ja olette askeleen lähempänä onnistunutta varainhankintaa.

Saat sähköpostiisi uusimman kuvaston ja kampanjan vetäjän ohjeen, joka sisältää kaiken tarpeellisen tiedon varainhankinnasta. Näin teidän on helppoa keskustella yhdessä kampanjan aloittamisesta.