Aloita myynti

Aloita ryhmäsi myynti rekisteröitymällä Omaherkkuun

Rekisteröidy

Infopaketti

Jos haluatte tutustua meihin tarkemmin, tilaa ilmainen infopakettimme.

Tilaa infopaketti

Tuotekuvasto

Uusi talvi-kevät kuvastomme on ilmestynyt. Lataa sähköinen versio.

Avaa PDF

Myynti käyntiin

Tästä osiosta löydät käytännön ohjeita, joiden avulla saat ryhmäsi myyntikampanjan vauhtiin.

Suosittelemme käynnistämään kampanjan Omaherkussa, jossa myynnin hallinnointi on helppoa koko ryhmälle. Ensiksi varainhankinnan vastuuhenkilö rekisteröityy Omaherkkuun, luo kampanjan ja toimittaa ryhmätunnukset myyjille. Jokainen myyntiin osallistuva voi kirjata itse omat tilaukset, sekä jakaa henkilökohtaisen verkkokaupan linkin esimerkiksi WhatsAppissa, Facebookissa ja sähköpostitse.

Kampanjavaihtoehdot

Herkkumyynti on suosituin vaihtoehto ja se sisältää koko herkkuvalikoiman, yhteensä 21 tuotetta. Tutustu valikoimaan Tuotteet -sivulla. Voitte myös myydä papereita ja pesuaineita. Lisätietoja tuotteista löydät paperimyynnin omalta sivulta. Herkkuja sekä papereita on mahdollista myydä samaan aikaan. Muita vaihtoehtoja ovat Lakumyynti ja Lambimyynti

Toimi näin

Aloita kampanja rekisteröitymällä ryhmän vetäjäksi Omaherkkuun. Huom! Ryhmän vetäjä ei tarvitse erillisiä myyjätunnuksia. Vaikka käytössänne on verkkokauppa, suosittelemme tilaamaan myös perinteiset painetut tuotekuvastot. Näin saavutatte parhaimman myyntituloksen.

1. REKISTERÖIDY JA LUO KAMPANJA

Tallennettuasi kampanjan Omaherkku antaa sinulle ryhmätunnukset: kampanjatunnus ja PIN-koodi

2.TOIMITA KAMPANJATUNNUS JA PIN-KOODI MYYJILLE

Näitä myyjät tarvitsevat vain ensimmäisellä kerralla myyjäksi rekisteröitymisen yhteydessä

3. MYYJÄT REKISTERÖITYVÄT KAMPANJAAN

Omaherkku antaa myyjille henkilökohtaiset tunnukset, joilla he kirjautuvat jatkossa. Jokainen myyjä voi aloittaa myynnin heti jakamalla oman verkkokaupan linkin

4. MYYNTIMATERIAALIEN JA OHJEIDEN TOIMITUS

Kampanjan aloittamisen jälkeen saatte meiltä sähköpostitse myyntimateriaalit sekä ohjeet myyjille. Tuotekuvastot saapuvat muutaman päivän kuluttua postitse ryhmän vetäjän ilmoittamaan osoitteeseen.

🍪 Lue lisää Omaherkusta ja verkkokaupasta

🍪 Tutustu parhaisiin myyntivinkkeihimme

🍪 Jos haluatte aloittaa myynnin ilman Omaherkkua, toimi näin.

Myynti alkaa

Jokainen myyjä voi aloittaa myynnin heti jakamalla oman verkkokaupan linkin esim. WhatsAppiin, someen tai sähköpostiin. Linkin saa käyttöön Omaherkun kautta ja se on henkilökohtainen. Esitelkää kuvastoja ja jakakaa verkkokaupan linkkiä mahdollisimman monelle, näin tavoitatte paljon asiakkaita. Sopiva myyntiaika on noin 2-4 viikkoa.

Tilauksen tekeminen Herkkutukulle

Kun varainhankinta on päättymässä, ryhmänvetäjä muistuttaa kaikkia, että on aika viimeistellä tilauksensa. Kun kaikki on valmista, ryhmän vetäjä tekee loppu- tilauksen Omaherkussa. Toimitamme tilauksenne noin 1-9:n arkipäivän kuluttua. Paperien ja pesuaineiden toimitusaika on noin 5-9 arkipäivää.

Herkkutukun toimituksen saavuttua ryhmän vetäjä tarkistaa, että toimitus vastaa lähetyslistaa. Vasta tämän jälkeen voidaan aloittaa tuotteiden jakaminen myyjille. Myyjät toimittavat tuotteet asiakkaille (myös verkkokauppatilaukset).

Maksujen kerääminen

Maksujen kerääminen tapahtuu ryhmäsi toimesta, sopimallanne tavalla. Laskutamme vain tuotteiden tukkuhinnan, eli tuotto jää heti käyttöönne. Maksuaikaa laskulla on 14-30 vrk. Nyt kampanja on päättynyt ja on aika nauttia tuloksesta!

🍪 Jäikö jokin askarruttamaan? Tuki-osiosta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Miten Omaherkku toimii?

Oli kyseessä yksittäisen ryhmän, tai kokonaisen seuran varainhankinta, Omaherkun avulla varainhankinnat ja varainkeruu on helppoa hoitaa kokonaan verkossa. Omaherkku helpottaa ryhmän vetäjän työtä, auttaa motivoimaan myyjiä, sekä saavuttamaan parempia tuloksia verkkokaupan avulla. Omaherkussa myynnit pysyvät järjestyksessä ja monipuoliset raportit auttavat tuotteiden jakamisessa myyjille, asiakkaille ja lopuksi tilitysten hoitamisesssa. Kun varainhankinta on päättynyt, on koko ryhmän tilaus helppoa lähettää meille yhdellä klikkauksella.

Omaherkkuun pääsee kirjautumaan Herkkutukun verkkosivujen kautta, tai suoraan https://herkkutukku.e-myyntityokalu.fi/.

TAVOITTEEN SEURANTA

Seurannan avulla näette reaaliaikaisesti tavoitteen kehittymisen. 

TILAUSTEN KIRJAAMINEN

Tuotekuvastoille kerätyt tilaukset on helppoa kirjata Omaherkkuun Lisää ostos -painikkeesta.

KAMPANJOIDEN HALLINTA

Päävalikosta löydät kaikki aktiiviset kampanjat, päättyneet kampanjat sekä sähköiset myyntimateriaalit.

LÄHETÄ TILAUS JA TULOSTA RAPORTIT

Kattavat raportit ja lopputilauksen tekeminen yhdellä klikkauksella.

VERKKOKAUPPA

Verkkokaupan linkin voi jakaa suoraan painikkeista esim. WhatsAppiin, someen tai sähköpostiin.

Verkkokaupalla vauhtia myyntiin

Verkkokaupan avulla myynnin voi aloittaa heti, jo ennen tuotekuvastojen saapumista. Useissa ryhmissä ensimmäiset tilaukset onkin tehty verkkokauppaan jo muutaman minuutin kuluttua kampanjan aloittamisesta. Verkkokauppa on loistava apu – asiakkaanne pääsevät tutustumaan tuotteisiin ja tekemään itse tilauksen. Muistakaa siis jakaa verkkokaupan linkki kaikille ystäville, tuttaville, sukulaisilla, työkavereille jne. Tilaukset kirjautuvat automaattisesti myyjän sekä ryhmänne kokonaismyyntiin. Huom! Asiakkaat eivät maksa tuotteita verkkokauppaan. Verkkokauppa toimii ainoastaan tilauskanavana. Tuotteiden toimitus tapahtuu ryhmän kokonaistilauksen mukana.

VERKKOKAUPAN HYÖDYT:

  • myynnin voi aloittaa heti
  • tavoitatte enemmän asiakkaita
  • mahdollistaa etämyynnin
  • tuotteet ovat näyttävästi esillä
  • tilaaminen on helppoa.

Vinkit onnistuneeseen myyntiin

1. ASETTAKAA MYYNNILLE SELKEÄT TAVOITTEET

Miettikää yhdessä, mihin haluatte rahat käyttää ja kuinka paljon haluatte ansaita. Tavoite on hyvä asettaa ryhmä- että myyjäkohtaisesti, esimerkiksi 20 tuotetta / myyjä.

2. LOISTAVA TUOTE MYY ITSE ITSENSÄ

Olette valinneet parhaat mahdolliset tuotteet varainhankintaanne varten, onnittelut siitä! Tärkeintä on olla itse aktiivinen ja kertoa mahdollisimman monelle, että keräätte varoja myymällä Herkkutukun tuotteita.

3. TEE LISTA POTENTIAALISISTA ASIAKKAISTA

Myyntiä on helpompaa tehdä kun tiedostaa, kenelle kaikille tuotteita kannattaa tarjota. Tee lista ystävistä, tuttavista, sukulaisista, naapureista ja työkavereista,

4. VIE TUOTEKUVASTO TYÖPAIKALLE

Jätä tuotekuvasto työpaikan taukotilaan muutamaksi päiväksi. Pidä pieni myyntipuhe tai kirjoita saatekirje kuvastoon. Tämä toimii!

5. TARJOA TUOTTEITA YRITYKSILLE

Tarjoa tuotteita lähipiirisi yrityksille. Herkkutukku voi laskuttaa yrityksen puolestanne, jolloin yritys saa vähennyskelpoisen kuitin ostoksestaan. Tarvitsemme yrityksen tilauksen sekä laskutustiedot lopputilauksenne yhteydessä.

6. JAA VERKKOKAUPPASI LINKKI

Verkkokauppa on loistava apuväline myynnissä. Verkkokaupan avulla tavoitat helposti ja nopeasti paljon asiakkaita ajasta sekä paikasta riippumatta. Jaa verkkokauppasi linkki WhatsAppissa, Facebookissa, sähköpostilla jne.

7. HYÖDYNNÄ SOSIAALISTA MEDIAA

Tee julkaisu tai markkinointivideo Facebookiiin, Instagramiin, Snäppiin tai Tik Tokiin. Hyödynnä kuvaa tuotekuvastosta tms. Herkkutukku.com -sivuilla olevat kuvat ovat vapaasti käytettävissäsi!

8. HYVÄ YHTEISHENKI AUTTAA ONNISTUMAAN

Tsempatkaa toinen toisianne ja jakakaa myyntivinkkejä. Myyntikilpailu voisi olla hauska idea, joka saa varmasti kilpailuhenkisimmät mukaan.

9. LOPUKSI, HERKKUTUKKU PALKITSEE AHKERAT RYHMÄT

Olemme mukana kannustamassa teitä! Palkitsemme ahkerat ryhmät maistuvilla myyntibonuksilla. Lue lisää asiakaseduista.

Jos haluatte aloittaa ilman Omaherkkua

Voitte halutessanne tehdä myyntiä ”perinteisellä” tavalla. Tässä tapauksessa ryhmän vetäjä tekee koontitilauksen myyntiajan päätyttyä.

Myynti alkaa

Aloita varainhankinta täyttämällä lomake Aloita myynti -sivulla. Lähetämme tuotekuvastot postitse ja ne saapuvat muutaman päivän kuluttua. Saatte myös sähköisen tuotekuvaston, jonka avulla jokainen myyjä voi aloittaa myynnin heti. Esitelkää ja jakakaa tuotekuvastoja mahdollisimman monelle. Sopiva myyntiaika on noin 2-4 viikkoa

Aika lähettää tilaus

Kun varainhankinta on päättymässä, ryhmänvetäjä muistuttaa kaikkia, että on aika viimeistellä tilauksensa. Laskekaa kaikki kuvastoille kerätyt tilaukset yhteen. Ryhmänvetäjä tekee koontitilauksen Herkkutukun verkkosivuilla tilauslomakkeella.

Tuotteiden toimitus

Toimitamme tilauksenne noin 1-5:n arkipäivän kuluttua. Ryhmänvetäjä tarkistaa toimituksen saavuttua, että toimitus vastaa lähetyslistaa. Myyjät toimittavat tuotteet asiakkaille.

Maksujen kerääminen ja tuotto

Maksujen kerääminen tapahtuu ryhmäsi toimesta, sopimallanne tavalla. Laskutamme vain tuotteiden tukkuhinnan, eli tuotto jää heti käyttöönne. Maksuaikaa laskulla on 14-30 vrk.