Ylihärmän Pesis-Junkkarit tienasi 3200 € lakumyynnillä

F-tyttöjen joukkue päätti lähteä tulevana kesänä pesisleirille. Leirikulujen kattamiseksi mietittiin varainhankintakeinoja, ja päädyimme lakumyyntiin. Vanhempainpalaverissa asia sai erittäin myönteisen kannatuksen, ja päätimmekin ottaa Kulta-tason paketin; riskiä ei ollut kun seura lupasi ostaa mahdolliset myymättä jäävät pussit edustusjoukkueiden peleissä myytäviksi. Tilaus laitettiin vetämään heti seuraavana aamuna, ja lakulähetys saapui perille tilauksen jälkeisenä aamuna. Kaikki tulivat innoissaan hakemaan lakulaatikoita, ja myynti starttasi samantien.

Lakuja on ollut todella helppo myydä, sillä metrilakun tietävät kaikki, mutta näin talviaikaan niitä ei ole kovin monesta paikasta saatavilla. Hinta on hyvä ja tuote erinomaisen maistuva. ”Kampanjamyynti” oli meidän mielestämme paras vaihtoehto; ostaja sai heti lakut ja me rahat. Tuottoa saamme huimat 2000 euroa. Lisäksi saimme VIP-asiakkaan bonuksina kaupanpäälle irtokarkkipusseja.

Myös seuramme D- ja C-pojat innostuivat myymään lakuja. Heillä on 300 pussia työn alla ja näyttää siltä, että lisää saatetaan tarvita. Seura taitaakin päätyä tilaamaan kesän ottelukioskeihin ihan oman erän lakuja, kun nyt tilatut 800 pussia on kohta kaikki myyty.

Kaikki on sujunut niin vaivattoman helposti, että palaamme takuulla uudestaan myyntipuuhiin 😋😉

Marika Ylinen, joukkueenjohtaja