Ohjeita tilauksen vastaanottamiseen.

TUOTTEIDEN JAKAMINEN MYJJILLE

Ryhmänvetäjänä olet vastuussa tuotteiden jakamisesta myyjille. Näiden ohjeiden avulla myyjien tilausten lajittelu sujuu helposti.

1. Tarkista saapunut kuorma

Tarkista ennen tuotteiden jakamista myyjille, että toimitus vastaa lähetyslistaa. Lähetyslista on teipattuna kiinni lavassa olevaan muoviin.

Jos toimitus ei vastaa tilaustanne, tai jotain on rikkoutunut, ota yhteyttä info@herkkutukku. com. Mahdolliset reklamaatiot on tehtävä Herkkutukulle 14 vrk:n sisällä.

2. Jaa tuotteet myyjille

MITEN TOIMITUS TULEE?

HERKUT:

Toimitusaika noin 1-9 arkipäivää. Herkkujen toimituksesta vastaa Posti ja toimitus tapahtuu lavoille pakattuna arkisin klo 8-16. Toimituksen kellonaika on riippuvainen rahdin jakelusta paikkakunnallasi. Posti lähettää tekstiviestin, kun lähetys on lastattu jakeluun. Tilaamme Postilta lisäpalveluna soiton ennen toimitusta.

Huomaattehan, että toimitusta ei ole pakattu myyjittäin. Kun olemme lähettäneet tilauksen, saatte laskun sähköpostiinne.

Pidätämme oikeuden muutoksiin toimitusajassa.

PAPERIT / PESUAINEET:

Toimitusaika noin 1-9 arkipäivää. Toimituksesta vastaa pääsääntöisesti Kaukokiito ja toimitus tapahtuu lavoille pakattuna arkisin klo 8-16. Toimituksen kellonaika on riippuvainen rahdin jakelusta paikkakunnallasi. Tilaamme lisäpalveluna soiton ennen toimitusta.

Huomaattehan, että toimitusta ei ole pakattu myyjittäin. Kun olemme lähettäneet tilauksen, saatte laskun sähköpostiinne.

Jos tilauksessanne on sekä herkkuja että papereita, toimitukset tulevat erillisinä lähetyksinä yo. tavalla.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusaikaa. Emme vastaa meistä riippumattomista syistä toimitusviiveissä.