Jos olette jo päättäneet aloittaa, siirry suoraan rekisteröitymään Omaherkkuun.

Herkkumyynti lakumyynti

Infopaketti ryhmän vetäjälle

Paperit ja pesuaineet Lambikampanjat

Infopaketti ryhmän vetäjälle

Metrilakukampanjat tapahtumamyynti

Infopaketti ryhmän vetäjälle

Miksi Herkkutukku?

Herkkutukku Varainhankinta on kotimainen vaihtoehto ansaita rahaa luokalle, joukkueelle tai yhdistykselle. Tuotevalikoima ja myynnin helppous ovat saaneet erittäin positiivisen vastaanoton. Uskomme, että voimme auttaa myös sinun ryhmääsi saavuttamaan tavoitteet vaivattomasti ja nopeasti. Kotimaisuus on asia johon panostamme nyt ja tulevaisuudessa. Tällä hetkellä yli puolet herkuistamme ovat 100 %:sti kotimaisia.

Myynnin aloittaminen on riskitöntä. Voitte kerätä tilaukset ennakkoon tuotekuvastojen avulla, ja tehdä sitten tilauksen. Kampanja on helppoa hoitaa alusta loppuun Omaherkussa, jossa myyjät pääsevät itse kirjaamaan tilauksia, ja jakamaan henkilökohtaisen verkkokaupan linkin esim. WhatsAppissa.

Aloittakaa siis helpoin varainhankinta ja ryhmäsi unelma voi toteutua nopeammin kuin uskottekaan!

Tuotto ryhmälle 40 %

Herkkumyynnin tuotto on ryhmälle aina 40 %, eli 2-8 €/myyty tuote.

Tuotteiden myyntihinta alk. 5 €

Järkevä hinnoittelu kannustaa asiakkaita ostamaan tuotteita ja tukemaan ryhmäsi tavoitetta.

Helppoa myydä

Meillä on Suomen laajin herkkuvalikoima. Myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita.

Kotimaisia herkkuja

Yli puolet tuotteistamme ovat 100 % kotimaisia. Tuotteemme valmistetaan Porvoossa, Riihikoskella ja Suomussalmella.

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus nopeasti noin 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Minimitilauserä 30 tuotetta.

Mahtavat myyntibonukset

Kun tilaatte väh. 150 tuotetta, saatte kaupanpäälle karkkibonukset ja vetäjälle mysteeriboksin.

Toimi näin

Aloita kampanja rekisteröitymällä ryhmän vetäjäksi Omaherkkuun. Huom! Ryhmän vetäjä ei tarvitse erillisiä myyjätunnuksia.

Vaikka käytössänne on verkkokauppa, suosittelemme tilaamaan myös perinteiset painetut tuotekuvastot. Näin saavutatte parhaimman myyntituloksen.

1. REKISTERÖIDY JA LUO KAMPANJA

Tallennettuasi kampanjan Omaherkku antaa sinulle ryhmätunnukset: kampanjatunnus ja PIN-koodi

3. MYYJÄT REKISTERÖITYVÄT KAMPANJAAN

Omaherkku antaa myyjille henkilökohtaiset tunnukset, joilla he kirjautuvat jatkossa. Jokainen myyjä voi aloittaa myynnin heti jakamalla oman verkkokaupan linkin

2.TOIMITA KAMPANJATUNNUS JA PIN-KOODI MYYJILLE

Näitä myyjät tarvitsevat vain ensimmäisellä kerralla myyjäksi rekisteröitymisen yhteydessä

4. MYYNTIMATERIAALIEN JA OHJEIDEN TOIMITUS

Kampanjan aloittamisen jälkeen saatte meiltä sähköpostitse myyntimateriaalit sekä ohjeet myyjille. Tuotekuvastot saapuvat muutaman päivän kuluttua postitse ryhmän vetäjän ilmoittamaan osoitteeseen.

Ohjeet Omaherkun ja verkkokaupan käyttöön

Voit halutessasi tutustua ja tallentaa nämä itsellesi jo etukäteen.

Myynti alkaa

Jokainen myyjä voi aloittaa myynnin heti jakamalla oman verkkokaupan linkin esim. WhatsAppiin, someen tai sähköpostiin. Linkin saa käyttöön Omaherkun kautta ja se on henkilökohtainen. Esitelkää kuvastoja ja jakakaa verkkokaupan linkkiä mahdollisimman monelle, näin tavoitatte paljon asiakkaita. Sopiva myyntiaika on noin 2-4 viikkoa.

Tilauksen tekeminen Herkkutukulle

Kun varainhankinta on päättymässä, ryhmänvetäjä muistuttaa kaikkia, että on aika viimeistellä tilauksensa. Kun kaikki on valmista, ryhmän vetäjä tekee loppu- tilauksen Omaherkussa. Toimitamme tilauksenne noin 1-5:n arkipäivän kuluttua. Paperien ja pesuaineiden toimitusaika on noin 5-9 arkipäivää.

Herkkutukun toimituksen saavuttua ryhmän vetäjä tarkistaa, että toimitus vastaa lähetyslistaa. Vasta tämän jälkeen voidaan aloittaa tuotteiden jakaminen myyjille. Myyjät toimittavat tuotteet asiakkaille (myös verkkokauppatilaukset).

Maksujen kerääminen

Maksujen kerääminen tapahtuu ryhmäsi toimesta, sopimallanne tavalla. Laskutamme vain tuotteiden tukkuhinnan, eli tuotto jää heti käyttöönne. Maksuaikaa laskulla on 14-30 vrk. Nyt kampanja on päättynyt ja on aika nauttia tuloksesta!

🍪 Jäikö jokin askarruttamaan? Tuki-osiosta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Pelicans varainhankinta ryhmäkuva

Gluteenittomien tuotteiden laaja valikoima yllätti positiivisesti

Junior Pelicans Hollola U9/10 joukkueessa pelaa niin poikia kuin tyttöjä. Lasten mielestä myynti oli hauskaa ja laaja valikoima antoi kivasti vaihtoehtoja. Etenkin gluteenittomien tuotteiden laaja valikoima yllätti positiivisesti. Yhteistyö toimi hyvin ja tuottoa kertyi 2320 €. Koko porukka odottaa jo innolla kevään myyntikampanjaa! Joukkueen asuissa komeilee Herkkutukku Varainhankinta-logo.

Terveisin, Monica Köngäs

Myynti oli helppoa ja motivoivaa

Etsimme helppoa tapaa ansaita rahaa joukkueellemme ja päädyimme Herkkutukku Varainhankintaan. Jokainen myyjä rekisteröityi helposti Omaherkkuun, ja lisäsi sinne omat tilauksensa. Myimme tuotteita perinteisesti kuvastojen avulla, sekä jaoimme verkkokaupan linkkiä. Pääsimme seuraamaan myynnin kertymistä, mikä oli erittäin motivoivaa! Myynti sujui helposti, koska tuotteet olivat sopivan hintaisia ja herkullisia mm. kotimaisia lakuja. Asetimme joukkueellemme tuottotavoitteeksi 2000 €, ja tavoite tulikin helposti täyteen! Pääsimme myös VIP-asiakkaiksi, ja saimme bonuksena 60 irtokarkkipussia.

Toimitus kotiovelle on ilmainen ja nopea. Asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä ja saimme tuotteet sovitusti vapuksi tilaajille. Voimme lämpimästi suositella kaikille joukkueille ja luokille Herkkutukku Varainhankintaa!

Terveisin Jasmin, Porin Muodostelmaluitelijat / Team Passion

Palkitsemme ahkerat ryhmät

Bonukset yli 150 tuotteen tilauksiin.

Kun tilaatte vähintään 150 tuotetta, saatte kaupanpäälle herkullisia 250 g:n irtokarkkipusseja. Mitä enemmän tilaatte, sitä enemmän saatte bonuksia. Kuinka mukavaa onkaan palkita ahkerat myyjät kampanjan päätteeksi! Tilattuanne vähintään 500 tuotetta vuoden aikana pääsette VIP-asiakkaiksi. Etu koskee sekä herkkumyyntejä että metrilakumyyntejä. Oheisesta taulukosta näet miten bonukset kertyvät.

Myytyjä tuotteitaKarkkibonukset
150 tuotetta15 kpl
300 tuotetta30 kpl
VIP 500 tuotetta60 kpl
VIP 1000 tuotetta150 kpl

VIP-edut seuraaviin tilauksiinKarkkibonukset
150 tuotetta30 kpl
300 tuotetta60 kpl
500 tuotetta120 kpl
1000 tuotetta300 kpl

Ryhmänvetäjän palkkio

Ryhmänvetäjä saa kiitoksena myynnin organisoinnista herkullisen mysteeriboksin, joka sisältää sekä suolaisia että makeita herkkuja. Sisältö on sesongin mukaan vaihtuva, kuvassa yksi esimerkki.

Edellyttää vähintään 150 tuotteen tilausta.

Lisäämme voimassaolevat edut automaattisesti tilauksellenne.

Kiitos kiinnostuksestasi meitä kohtaan!

Jos yhteistyömme saa vihreää valoa, voitte käynnistää kampanjan Omaherkussa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Valmiina aloittamaan?