Mikä tekee varainhankinnasta helppoa?

On kaksi asiaa, jotka vaikuttavat paljon varainhankinnan onnistumiseen. Kun nämä asiat ovat kunnossa, myynti sujuu mitä todennäköisimmin helposti ja vaivattomasti.

1. korkea osallistumisprosentti

2. hyvä myytävä tuote

Mitä useampi osallistuu myyntiin, sitä parempi tulos. Tapoja osallistua on monia, joista tärkeimpinä nostaisimme esille oman verkkokaupan linkin jakamisen esim. somessa, WhatsAppilla ja sähköpostitse sekä tuotekuvaston esittelemisen mahdollisimman monelle.

Kannattaa siis yhdistää sekä uusia että perinteisiä tapoja, niin tavoitatte enemmän potentiaalisia asiakkaita.

Toinen tärkeä asia on hyvä myytävä tuote. Millainen tuote saa teidän ryhmän syttymään ja ystävät, sukulaiset ja tuttavat tilaamaan mielellään?

Tuotteiden myyntihinta on alkaen 5 €

Tuotteemme ovat hinnoiteltu siten, että mahdollisimman moni haluaisi ostaa tuotteita ja tukea ryhmän tavoitetta. Meillä on laaja valikoima erilaisia tuotteita, joista jokainen löytää varmasti mieluisaa ostettavaa. Yli puolet tuotteistamme ovat kotimaisia. Herkkumyynnissä ryhmän ansio on 40 % myynnistä, eli 2-8 €/myyty tuote. 

Mistä myynti yleensä koostuu?

Esimerkki: ryhmän tavoitteena on kerätä tuottoa 2000 €. Myyntiin osallistuu 20 perhettä ja jokainen perhe myy 25 tuotetta. Kokonaismyynti on yhteensä 500 tuotetta (esimerkissä tuotto 4 €/tuote).

Omaan kotiin3 tuotetta
Isovanhemmat4 tuotetta
Muut sukulaiset perheineen3 tuotetta
Naapurit5 tuotetta
Vanhempien/huoltajien ystävät perheineen5 tuotetta
Vanhempien/huoltajien työkaverit perheineen5 tuotetta
Myynti yhteensä 25 tuotetta

Myyntikampanjan aloittaminen on helppoa

Rekisteröidy ryhmän vetäjäksi Omaherkkuun ja tilaa ryhmällesi tuotekuvastot.