[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Myyntivinkkejä

Tässä muutamia vinkkejä myynnin aloitukseen
Kenelle tuotteita kannattaa tarjota?

Lähipiiri

Helpointa on aloittaa myynti sukulaisista, ystävistä ja naapureista. Kannusta myös lapsi osallistumaan myyntiin. Lapsi voi itse soittaa tai käydä vanhemman kanssa paikanpäällä tarjoamassa tuotteita. Vanhempien kannattaa viedä tilauslista työpaikalle.

Lapsen myyntipuhe voi mennä vaikka näin:

” Hei, olen (etunimi, sukunimi) tuosta melkein naapurista. Haluaisitko tukea minun (luokkaretkeä / leirikoulua / jalkapalloharrastusta tms.) ostamalla jotakin näistä tuotteista? ”

Sitten lapsi ojentaa myyntikuvaston asiakkaalle, jotta asiakas voi katsoa mitä tuotteita lapsi tarjoaa, mitä ne sisältävät ja mitä ne maksavat. Tämän jälkeen asiakas antaa ostopäätöksensä ja kirjaa tilaamansa tuotteen / tuotteet myyntilistaan. Lapsi kiittää asiakasta retken / harrastuksensa tukemisesta.

Yritykset

Tarjotkaa rohkeasti tuotteita myös yrityksille. Tukija saa hyvän mielen lisäksi tarpeellisia papereita ja pesuaineita yrityksen käyttöön. Kartoittakaa, onko tuttavapiirissä yrittäjiä, jotka haluaisivat tukea teitä.

Tehostakaa myyntiä lähettämällä tekstiviestejä ja sähköpostia. Näin tavoitatte paljon tuttavia lyhyessä ajassa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]