Kuinka ryhmäsi voi kerätä varainhankinnalla jopa tonneja – Helposti ja riskittömästi.

Jos teillä on varainhankinta suunnitteilla tai projekti, johon tarvitsette rahoitusta, tilaa ilmainen infopakettimme.

Infopaketin avulla opit onnistuneen varainhankinnan reseptin ja kuinka voitte kerätä helposti jopa tuhansia euroja (noudattamalla 7 askeleen suunnitelmaamme).

Lisäksi esittelemme suosituimman varainhankintakeinon ja tuotteet, joiden avulla lukuisat asiakkaamme ovat toteuttaneet unelmien leirikoulun, päässeet kisamatkoille tai rahoittaneet yhdistyksen toimintaa.

Infopaketti on hyvä materiaali esimerkiksi vanhempainpalavereihin. Esittele tai jaa infopaketti muille ryhmäsi jäsenille.

Tilaaminen ei sido mihinkään, voitte rauhassa päättää aloittamisesta.

Saat infopaketin sähköpostiisi heti. Tarkistathan roskapostikansion, jos viestiämme ei näy. Joskus viestin saapumisessa voi joskus kestää 15 min.

varainhankinta tuotteet keltaisissa ja punaisissa rasioissa harmaalla taustalla

Herkkutukun herkut ovat helppoa myytävää

Uskallamme väittää, että herkkumyynti on helpoin ja tehokkain keino kerätä varoja luokalle, yhdistykselle, joukkueelle tai vaikkapa päiväkodin toimintaan. Tuotteiden pieni hinta ja erittäin monipuolinen valikoima tekevät myynnistä helppoa. Tuotteet maksavat alkaen 5 € kappale, ja saatte myynnistä 40 %:n tuoton.

Teidän ei tietenkään tarvitse maksaa mitään etukäteen, vaan voitte kerätä tilaukset ensin kätevän Omaherkku -palvelun avulla ja tehdä sitten tilauksen meille. Toimitamme tilauksenne noin 1-9:n arkipäivän kuluttua ja pääsette jakamaan tuotteet asiakkaille.

Kuinka myynti tapahtuu

Kerätkää tilauksia

Esitelkää myyntikuvastoja sekä jakakaa verkkokauppan linkki mahdollisimman monelle.

Tilatkaa ja jakakaa tuotteet

Ryhmänvetäjä tekee lopputilauksen Herkkutukulle. Jakakaa tuotteet asiakkaille.

Nyt olette valmiita

Tuoton saatte pitää heti, laskutamme vain tuotteiden tukkuhinnan.

Herkullisia makeisia kotimaiselta karkkitehtaalta, uunituoretta Porvoon Lakritsin metrilakua. Lisäksi pähkinöitä ja kuivahedelmiä, jotka sopivat välipalaksi tai terveelliseksi herkuksi. Paljon erilaisia keksejä, uutuutena paljon toivotut Suolakeksit ja Piparkakut.

Kotimaisen herkkutehtaan makeisilla ja lakuilla onnistutte!

Hyvää tuotetta on mukavaa tarjota ystäville, tuttaville ja sukulaisille. Näin myös kauppaa syntyy ja tuottoa karttuu huomattavasti helpommin.

Asiakkaamme myyvät keskimäärin 25 tuotetta per myyjä. Uskomme, että myös sinun ryhmäsi pystyy samaan herkkujemme avulla!

Useampi ostaa jos tarjolla on heille sopivia tuotteita. Herkkutukun 23:sta tuotteesta löytyy mistä valita! Myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.

Monipuolinen valikoima kasvattaa siis ryhmäsi myyntiä, ja kassaanne kilisee euroja pikavauhtia!

Suurin osa tuotteistamme ovat 100 % kotimaisia tai osittain suomessa valmistettuja.

Herkkutukun varainhankinta helpoin tapa. Sen ovat todenneet tuhannet asiakkaamme.

Voitte itse päättää milloin on teille paras ajankohta aloittaa kampanja. Me autamme ryhmäsi onnistumaan!

”Varainhankinta on toiminut meidän seuralle tosi hyvin”

Meillä jo joka vuosi seuran yhteinen kampanja Herkkutukun tuotteilla. Tuottoa on saatu myynnistä yli 15.000 €.

– Espoon Taitoluisteluklubi, Toiminnanjohtaja Henriikka Aihinen

”Rahoitimme Italian matkaa Herkkutukun tuotteilla”

Herkkutukun tuotteita oli helppoa myydä ja niistä saatiin joukkueelle hyvä 40 %:n kate. Hyvä tapa kerätä varoja, jos haluatte toteuttaa jonkin retken tai matkan. Toimitus oli nopea ja saimme myös erittäin kivat kaupanpäälliset!

– Karstulan Kisa-Veikot puheenjohtaja Heli Alapiha

Aloittaminen on täysin riskitöntä

Ei enää myyntien yhteenlaskemista ruutupaperilla tai excelien värkkäämistä.

Omaherkku hoitaa (lähes) kaiken puolestasi.

Rekisteröidy ryhmänvetäjäksi Omaherkussa, kutsu myyjät mukaan ja olette valmiina aloittamaan myynnin vain muutamassa minuutissa!

Kirjaa tilauksia

Jokainen voi kirjata itse omat tilaukset Omaherkkuun – helpottaa todella paljon ryhmänvetäjän työtä.

Henkilökohtainen verkkokauppa

Nyt varojen kerääminen on helppoa ajasta ja paikasta riippumatta! Oma verkkokauppa jokaiselle myyjälle.

Jaa verkkokauppasi linkki esimerkiksi Whats Appilla ja Facebookissa – myyntikanavia on monia!

Seuraa myynnin ja tuoton kertymistä

Omaherkun avulla olet perillä kampanjan edistymisestä, kerätystä tuotosta ja myyjien aktiivisuudesta.

Tulosta raportteja

Raportit auttavat tuotteiden jakamisessa myyjille, asiakkaille ja lopuksi tilitysten hoitamisessa.

Ilmaiset tuotekuvastot

Saatte käyttöönne myös tuotekuvastot täysin ilmaiseksi (kaikki työkalumme ovat ilmaisia). Ryhmät, jotka käyttävät myös tuotekuvastoja, myyvät keskimäärin 50 %:a enemmän. Kaikki eivät ole myöskään niin tottuneita tilaamaan verkkokaupasta, heille voi olla helpompaa jättää tilaus muuta kautta.

Joukkueen varainhankinta

Harrastamisen kulut ja vaatimustaso ovat kasvaneet. Harrastamisesta on tullut paljon ammattimaisempaa, ja se vaatii vanhemmilta suurempaa rahallista- sekä ajallista panostusta. Kenenkään ei pitäisi joutua luopumaan harrastuksesta rahan vuoksi.

Varainhankinnan avulla mahdollistatte kaikille tasapuolisen pääsyn osaksi unohtumattomia ja ryhmähenkeä kasvattavia kokemuksia. Aika hienoa, vai mitä?

Kaikki eivät siltikään halua osallistua varainhankintaan, ja sekin on ihan ok! Yksi voi haluta maksaa rahalla mutta toinen voi tuskastella yllättävien kulujen kanssa. Varainhankintaan osallistuminen ei ole kuitenkaan määritä kenenkään taloudellista tilannetta. Tai ainakaan niin ei pitäisi asiasta ajatella.

Se kertoo enemmänkin siitä, että halutaan tehdä yhdessä ja huomioida erilaiset elämäntilanteet. Varainhankinta opettaa lapsille ja nuorille tärkeitä elämänarvoja sekä oman työn merkityksestä – raha ei kasva puussa.

Useissa seuroissa ja joukkueissa varoja kerätään herkkumyynnillä. Siitä on muodostunut jopa ihan perinne ja myyntiä odotetaan innolla.

”Mukavaa, kun ei tarvitse laittaa laskua vanhemmille”

Metrilakuista ja Karkkiboxista on tullut paljon hyvää palautetta sekä joukkueelta että meidän asiakkailta. Mutta on tosi hyvä, että tarjolla on myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita. Niille on ollut myös paljon kysyntää. Ryhmänvetäjän kannalta joukkueen varainhankinta on helppoa, kun jokainen voi kirjata itse tilaukset Omaherkkuun.

Joukkue on tehnyt jo useamman kampanjan ja kerätyillä varoilla on saatu hoidettua monta turnausmatkaa. Suuria kuluja meillä ei vielä ole, mutta on mukavaa, kun ei tarvitse laittaa laskua vanhemmille.

-Terkuin jojot Taija ja Kaisa HauPa P10-11

”Tuotteita on helppoa myydä”

Helppo ja nopea varainhankintakampanja. Kimmolle täysi 10 loistavasta asiakaspalvelusta! Tuotteita on helppoa ja mukavaa myydä.

Järjestin heti toisen kampanjan Neuvottoman koulun 2-3 luokille, ja sielläkin tuotteet kävivät hyvin kaupaksi. Suosimme Herkkutukkua varmasti myös tulevaisuudessa.

– jojo Sanna Aatola HaPK pojat 2011

Kuinka paljon haluatte tienata?

Ennen kuin aloitatte, asettakaa myynnille selkeä tavoite. Teillä on varmasti mielessä, mihin tarvitsette rahaa ja suurinpiirtein minkä verran. Mitä useampi osallistuu, sitä nopeammin tavoite tulee täyteen. Tavoite on hyvä asettaa ryhmä- että myyjäkohtaisesti. Laskurimme laskee tuoton myynnistä 4 €/myyty tuote mukaan. Yksi myyjä myy keskimäärin 25 tuotetta.

Myymässä meitä on: henkilöä

Tuotteita / myyjä: kpl

Tuotto:

Varainhankinta koululuokille

Luokan varainhankinta on tehokas tapa hankkia rahaa luokkaretkeen tai leirikouluun. Kun varat retkeen kerätään yhteisen suunnitelman avulla, koululaiset oppivat ottamaan vastuuta ja toimimaan yhteistyössä luokkatoverien kanssa. Luokkaretken suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jotta tarvittavat varat saadaan kerättyä ajoissa. Rahan tarve voi vaihdella suurestikin riippuen kuinka kauas ja kuinka pitkäksi aikaa luokan kanssa on tarkoitus lähteä reissuun.

Myös lasten on helppoa ja mukavaa osallistua herkkumyyntiin, näin varainhankinta ei jää vain vanhempien vastuulle.

”Jos tarvitsette rahaa leirikouluun, tämä on helpoin tapa”

”Kaikki meni erittäin hienosti meidän luokan lähes 6000€ tilauksen kanssa. Tämä oli meille tosi hyvä juttu ja saatiin hyvä tuotto myynnistä. Tuotteet kävi hyvin kaupaksi ja tilausten kirjaaminen oli helppoa.

– Sonja Kupari Iin Haminan koulu

Yhdistyksen varainhankinta

Joukkueet tarvitsevat rahaa usein turnausmatkoihin tai treenileireille, mutta yhdistys voi tarvita rahaa esimerkiksi kerhotalon remontointiin tai välinehankintoihin. Varainhankinta yhdistykselle on helppo tapa rahoittaa toimintaa. Herkkutukun herkut ovat loistava apu yhdistyksen talouden tukemiseen ja ne sopivat kaiken kokoisten yhdistysten varainhankintaan. Minimitilauserä on vain 40 tuotetta ja mitään ei tarvitse maksaa etukäteen.

Moni yhdistys ja seura myy esimerkiksi metrilakuja tapahtumien yhteydessä. Kaikille tutut metrilakut ovat helppoa myytävää esimerkiksi turnauskiokissa, jossa ne toimivat herkullisena vetonaulana. Herkkutukun metrilakut ovat aitoja ja uunituoreita Porvoon Lakritsin metrilakuja.

Usein varainhankintaa suunnitellaan muutamaan jaksoon vuoden aikana. Näin muodostuu vakiintunut asiakaskunta, joka osaa odottaa seuraavaa myyntikampanjaa ja ostaa tuttuja tuotteita mielellään.

”Paras varainhankinta on sellainen, mikä ei rasita, mutta tuottaa selvästi tulosta”

Herkkutukun varainhankinta täyttää täydellisesti nämä kriteerit! Neljän lapsen äitinä sitä on ehtinyt olemaan mukana jos jonkinlaisessa varainhankinnassa. Osa varainhankintakeinoista on ollut täysin älyttömiä, jos laskee siihen käytetyn työajan, tuhlatun rahan ja vertaa sitä hyötyyn. Osa sitten taas on toiminut käsittämättömän hyvin ja vaivaa ei ole juurikaan tarvinnut nähdä. Herkkutukku on yksi niistä varainhankinnoista mikä on toiminut upeasti.

Minusta ryhmän osuus on Herkkutukun varainhankinnassa tosi hyvä verrattuna moneen muuhun vastaavaan.

– Järvenpään Palloseura, Jonna Mikkonen

Infopaketti sisältää ohjeet myynnin aloittamiseen

Jos teidän tarvitsee vielä miettiä aloittamista, tilaa ilmainen infopakettimme. Tilaaminen ei sido mihinkään.

Voitte rauhassa päättää aloittamisesta. Jos sinulla herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme teidät alkuun!

Puh. 010-387 4870 | Sähköposti info@herkkutukku.com