Poikien Äiti -Jonna – Kokemus Herkkutukku Varainhankinnasta

Viime keväänä Poikien Äidit-Jonnan pojan jalkapallojoukkue toteutti herkkumyyntikampanjan. Lue, mitä mieltä Jonna oli kampanjasta.

Paras varainhankinta ei rasita, mutta tuottaa tulosta.

Neljän lapsen äitinä sitä on ehtinyt olemaan mukana jos jonkinlaisessa varainhankinnassa. Osa varainhankintakeinoista on ollut täysin älyttömiä, jos laskee siihen käytetyn työajan, tuhlatun rahan ja vertaa sitä hyötyyn. Osa sitten taas on toiminut käsittämättömän hyvin ja vaivaa ei ole juurikaan tarvinnut nähdä.

Herkkutukku on yksi niistä varainhankinnoista mikä on toiminut upeasti.

Meillä pojan futisjoukkue päätti kokeilla Herkkutukun varainhankintaa ja rahaa joukkueelle tuli siitä useampi tonni. Se mitä tuosta keräyksestä jäi päällimmäisenä mieleen, oli sen helppous. Vanhemmat myivät Herkkutukun tuotteita tosi mielellään, eikä mitään alarajoja tarvinnut asettaa.

Herkkutukun hinnat olivat kohtuulliset ja tuotevalikoimaa oli runsaasti. Jokaiselle jotain.

Herkkutukku Varainhankinta -kokemuksia

Herkkutukun varainhankinta oli helppo järjestää. Minä olin tässä mainitsemassani varainhankinnassa vetäjänä, ja jopa meikäläisen taidoilla homma oli helppoa.

Vaihtoehtona on se, että vetäjä kirjaa kaikkien tilaukset, tai että jokainen myyjä kirjaa tilauksensa itse. Helpointa on tietysti se, että myyjät kirjaavat omat myyntinsä. Näin teimme mekin.

Myynti aloitetaan kirjautumalla Omaherkkuun.

Sinne rekisteröidytään sisään ja luodaan kampanja. Tämän jälkeen toimitetaan kampanjatunnus ja PIN-koodi myyjille. Myyjät rekisteröityvät niiden avulla kampanjaan ja saavat henkilökohtaiset tunnukset. Herkkutukulta saa myös selkeät ohjeet, joiden avulla jokainen onnistuu myynnissä.

Jokaiselle myyjälle voidaan jakaa myös oma tuotekuvasto. Tuotekuvastot saapuvat postitse muutaman päivän kuluttua kampanjan aloittamisesta ryhmänvetäjän ilmoittamaan osoitteeseen. Meidän myynnissä käytettiin vain sähköistä tuotekuvastoa, mikä jaettiin kaikille ostajaehdokkaille.

Tuotteiden myyntihinta on Herkkutukulla alkaen 5 €. ja jokaisesta myynnistä ryhmä saa 40 %:n tuoton. Se on noin 2-8 €/myyty tuote. Minusta ryhmän osuus on Herkkutukun varainhankinnassa tosi hyvä verrattuna moneen muuhun vastaavaan.

Hyviä tuotteita on helppoa myydä

Meillä osa vanhemmista lähti myyntihommiin tohinalla ja myi ihan tosi hurjan määrän tuotteita. Eniten myytiin metrilakuja ja erilaisia keksejä. Minä suosittelen ehdottomasti myös lakupaloja, ne on ihan super hyviä!

Me saatiin näitä Herkkutukun ihanuuksia tarjottavaksi myös Poikien Äitien Talmassa pidettyyn Pulkkamäkiriehaan, ja äidit arvioivat siellä Herkkutukun makoisat keksit aivan huippu hyviksi.  ”Ehkä parhaita ikinä maistamiani keksejä”

Oli ilo myydä tuotteita mitä ei tarvinnut tuputtaa sukulaisille ja ystäville, vaan ne ovat oikeasti tosi hyviä. Esimerkiksi keksejä, pähkinöitä ja hedelmäpaloja on hyvä ostaa tarjolle jos vieraat joskus yllättää. Mikä parasta Herkkutuku on kotimainen yritys, jonka kaikki lakritsit ja makeiset ovat kotimaisia. Valikoimasta löytyy myös gluteenittomia ja vegaanisia herkkuja.

Kurkkaa Herkkutukun valikoima

Herkkujen lisäksi Herkkutukun kautta voi aloittaa kampanjan myös pesuaineista tai papereista (wc- ja talouspaperi). Niillekin on varmasti joka taloudessa käyttöä.

Paras varainhankinta on sellainen, mikä ei rasita, mutta tuottaa selvästi tulosta. Herkkutukun varainhankinta täyttää täydellisesti nämä kriteerit!

Haluaisitteko tekin ansaita rahaa herkkumyynnillä?

Jos harkitsette varainhankintaa, tilaa ilmainen infopakettimme! Infopaketti on hyvä materiaali esimerkiksi vanhempainpalavereihin.

Tilaaminen ei sido mihinkään, voitte rauhassa päättää kampanjan aloittamisesta.

Infopaketti sisältää:

  • Ohjeet aloittamiseen. Kuinka sinunkin ryhmäsi voi ansaita rahaa helposti myytävillä tuotteilla – riskittömästi ja vaivattomasti.
  • 7 askeleen suunnitelman – miten voitte myydä vähintään 25 tuotetta/myyjä ja ansaita helposti jopa 2000 €.

Lähetettyäsi lomakkeen infopaketti avautuu uuteen ikkunaan. 

Saat meiltä myös linkin sähköpostiisi,  josta pääset tutustumaan infopakettiin myöhemmin. Viestin saapumisessa voi kestää 15 min. Tarkistathan roskapostikansion.