Poikien Äiti -Jonna – Kokemus herkkutukku Varainhankinnasta

Paras varainhankinta ei rasita, mutta tuottaa tulosta

Viime keväänä Poikien Äidit-Jonnan pojan jalkapallojoukkue toteutti herkkumyyntikampanjan. Lue, mitä mieltä Jonna oli kampanjasta.

Neljän lapsen äitinä sitä on ehtinyt olemaan mukana jos jonkinlaisessa varainhankinnassa. Osa varainhankintakeinoista on ollut täysin älyttömiä, jos laskee siihen käytetyn työajan, tuhlatun rahan ja vertaa sitä hyötyyn. Osa sitten taas on toiminut käsittämättömän hyvin ja vaivaa ei ole juurikaan tarvinnut nähdä.

Herkkutukku on yksi niistä varainhankinnoista mikä on toiminut upeasti.

Meillä pojan futisjoukkue päätti kokeilla Herkkutukun varainhankintaa muistaakseni vuosi sitten ja rahaa joukkueelle tuli siitä useampi tonni. Se mitä muistan tuosta keräyksestä päällimmäisenä oli sen helppous. Vanhemmat myivät Herkkutukun tuotteita tosi mielellään, eikä mitään alarajoja tarvinnut asettaa.

Herkkutukun hinnat olivat kohtuulliset ja tuotevalikoimaa oli runsaasti. Jokaiselle jotain.

Herkkutukku Varainhankinta -kokemuksia

Herkkutukun varainhankinta oli helppo järjestää. Minä olin tässä mainitsemassani varainhankinnassa vetäjänä ja jopa meikäläisen taidoilla homma oli helppoa.

Vaihtoehtona on se, että vetäjä kirjaa kaikkien tilaukset, tai että jokainen myyjä kirjaa tilauksensa itse. Helpointa on tietysti se, että myyjät kirjaavat omat myyntinsä. Näin teimme mekin.

Myynti aloitetaan kirjautumalla Omaherkkuun. 

Sinne rekisteröidytään sisään ja luodaan sopiva kampanja. Tämän jälkeen toimitetaan kampanjatunnus ja PIN-koodi myyjille. Myyjät rekisteröityvät niiden avulla myös kampanjaan ja saavat henkilökohtaiset tunnukset.

Jokaiselle myyjälle voidaan jakaa myös oma tuotekuvasto. Tuotekuvastot saapuvat postitse muutaman päivän kuluttua kampanjan aloittamisesta ryhmän vetäjän ilmoittamaan osoitteeseen. Meidän myynnissä käytettiin vain sähköistä tuotekuvastoa mikä jaettiin kaikille ostajaehdokkaille.

Tuotteiden myyntihinta on Herkkutukulla alkaen 5 €. ja jokaisesta myynnistä ryhmä saa 40 %:n tuoton. Se on noin 2-8 €/myyty tuote. Minusta ryhmän osuus on Herkkutukun varainhankinnassa tosi hyvä verrattuna moneen muuhun vastaavaan.

Hyviä tuotteita on helppoa myydä

Meillä osa vanhemmista lähti myyntihommiin tohinalla ja myi ihan tosi hurjan määrän tuotteita. Eniten myytiin metrilakuja ja erilaisia keksejä. Minä suosittelen ehdottomasti myös lakupaloja, ne on ihan super hyviä! Paras myyjä sai Herkkutukulta ylläripalkinnon.

Me saatiin näitä Herkkutukun ihanuuksia tarjottavaksi myös Poikien Äitien Talmassa pidettyyn Pulkkamäkiriehaan ja äidit arvioivat siellä Herkkutukun makoisat keksit aivan huippu hyviksi.  ”Ehkä parhaita ikinä maistamiani keksejä”

Oli ilo myydä tuotteita mitä ei tarvinnut tuputtaa sukulaisille ja ystäville, vaan ne ovat oikeasti tosi hyviä. Esimerkiksi keksejä, pähkinöitä ja hedelmäpaloja on hyvä ostaa tarjolle jos vieraat joskus yllättää. Mikä parasta Herkkutuku on kotimainen yritys, jonka kaikki lakritsit ja makeiset ovat kotimaisia. Valikoimasta löytyy myös gluteenittomia ja vegaanisia herkkuja.

Kurkkaa Herkkutukun valikoimaa

Herkkujen lisäksi Herkkutukun kautta voi aloittaa kampanjan myös pesuaineista tai papereista (wc- ja talouspaperi). Niillekin on varmasti joka taloudessa käyttöä.

Paras varainhankinta on sellainen, mikä ei rasita, mutta tuottaa selvästi tulosta. Herkkutukun varainhankinta täyttää täydellisesti nämä kriteerit!

Haluaisitteko tekin aloittaa herkkumyyntikampanjan?

Rekisteröidy ryhmän vetäjäksi Omaherkkuun