Herkuille on luonnollisesti kysyntää ympäri vuoden ja kaikki ostavat herkkuja enemmän tai vähemmän. Yhdelle herkku tarkoittaa karkkia, toisille keksejä ja kolmannelle se on jotain ihan muuta. Herkkutukun valikoimassa on herkkuja moneen makuun. Herkkutukun herkkujen myynti ei vaadi erityisosaamista koska tuotteet ovat monille tuttuja, esimerkiksi toreilta tutut metrilakut. Myös lasten ja nuorten helppoa osallistua kampanjaan, eikä myynti ei jää vain vanhempien tai huoltajien vastuulle. Kun myytävä tuote on mieluisa myynti sujuu helposti ja vaivattomasti.

Tavoite kannattaa jakaa lasten ja aikusten kesken seuraavasti:

Lasten tavoite

Lasten kannattaa käydä esim. pareittain (jos myynti ujostuttaa) myymässä naapureille ja jakaa myynti 50% / 50%.

Lasten kannattaa soittaa / käydä vierailulla isovanhemmilla ja tarjota tuotteita heille.

Vanhempien / huoltajien tavoite

Vanhempien / huoltajien kannattaa myydä tuotteita työkavereille. Vie myyntilista työpaikalle

Vanhempien / huoltajien kannattaa myydä tuotteita ystävilleen, esim. whatsup, messenger, facebook ym..

Yhteiset asiakkaat

Muille sukulaisille kannattaa tarjota myös tuotteita. Soitto, viesti, whatsup, messenger, facebook ym..

Myynnin työkalut

Mitä useampi näkee myyntikuvaston ja tietää että teillä on kampanja käynnissä, sitä enemmän saatte myyntiä ja sitä nopeammin saavutatte tavoitteen. Myynnin apuna kannattaa käyttää sekä e-kuvastoa että fyysistä kuvastoa.

Kasvotusten myyntiä on helppoa toteuttaa fyysisen kuvastomme avulla työpaikoilla, harrastuksissa ja läheisten kanssa tavattaessa. Myyntikuvasto täyttyy äkkiä kun tuttaville, sukulaisille, naapureille ja työkavereille annetaan mahdollisuus ostaa tuotteita. Kuvastoja kannattaa olla esimerkiksi 2 kpl / myyjä, jolloin niitä on mahdollista kierrättää useissa paikoissa.

Vinkki:

Tiesitkö, että myyntikampanjan voi toteuttaa myös täysin sähköisesti tuotteiden myyntisivun ja e-kuvaston avulla? Jakakaa myyntisivu ja e-kuvasto sosiaalisessa mediassa, sähköpostilla tai muiden sähköisten viestimien avulla. Näin tavoitatte nopeasti kaikki tuttavat, ystävät ja sukulaiset, ja he pääsevät tutustumaan tuotteisiin kaikessa rauhassa ja tekemään tilauksen myyjälle. Tämän jälkeen myyjä kirjaa tilaukset Oma Herkkuun. Linkin tuotteiden myyntisivuun saat omalta yhteyshenkilöltäsi.

Tutustu e-kuvastoomme helposti selattavassa muodossa. Voit tallentaa kuvaston koneellesi / puhelimeesi ja jakaa kuvastoa eteenpäin.

Somevideot ja kuvat

Jakakaa myyntikuvasto, kuvia, videoita, tms. esim. Facebookissa, ja kertokaa että myytte Herkkutukun tuotteita ryhmänne tavoitteen hyväksi.

Asiakkaamme Lappajärven Veikkojen pesäpalloilijat toteuttivat herkkumyynnin keväällä 2020. Myyntiä tehtiin perinteisillä kuvastoilla ja sitä tehostettiin myyntivideolla, joka jaettiin Facebookissa. Tuottoa kertyi huikeat 2400 €.

https://www.facebook.com/LappajarvenVeikotpesapallo/videos/2600393900202818