Tarjoa tuotteita yrityksille

Lähipiirissäsi on varmasti yrityksiä, jotka tukisivat mielellään. Yritys voi ostaa tarpeellisia tuotteita omaan käyttöönsä, kuten wc-paperia ja pesuaineita. Herkkumme ovat suosittuja lahjoja työntekijöille tai asiakkaille.

Samalla yritys tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa, luokkaretkiä ja leirikouluja.

Yrityksillä on usein mahdollisuus ostaa enemmän ja monet yritykset sponsoroivat esimerkiksi urheilujoukkueita. Miksi et siis tarjoaisi tuotteita yrityksille ja kasvattaisi myyntiä helpolla tavalla?


Miten yritysmyyntipalvelu toimii?

Ryhmäsi toimittaa tilauksen yritykselle ja me lähetämme laskun. Näin yritys saa ostoksesta verovähennyskelpoisen kuitin. Tilaus sisältää veroa 14 % tai 24 % riippuen tilatuista tuotteista.

  • Laskun lähettämisestä veloitamme yritykseltä 5 €
  • Maksuaikaa 14 vrk
  • Vähennämme yritysmyynnin tuotto-osuuden suoraan ryhmäsi laskulta. Näin saatte tuoton heti.

Tilaaminen

Kun ryhmälläsi on myynti käynnissä, yritys voi tehdä tilauksen suoraan myyjältä tai verkkokaupan linkin kautta. Toimittakaa yritysten laskutustiedot meille viimeistään lopputilauksen tekemisen yhteydessä.

Tämä on tärkeää, sillä emme voi laskuttaa yritystilauksia jälkikäteen tai jos yritys on jo maksanut tilauksensa ryhmällesi. Tässä tapauksessa ryhmäsi tulee kirjoittaa kuitti itse. Käytä apuna valmista kuittipohjaamme.

Tuoteet yrityksen käyttöön

Valikoimastamme löytyy paljon yrityksissä tarpeellisia tuotteita, kuten wc-ja talouspaperia, siivousaineita sekä saippuoita. Keksirasiat toimivat hyvin yrityksen kahvihuoneessa tai asiakastarjoiluna.

Tuotteiden hankinta varainhankintaa tekevältä ryhmältä tuo paljon hyvää mieltä sekä tukijalle että tuen saajalle. Ostaminen ryhmältä on myös yhteisöllinen teko.

Yrityslahjat

Herkkumme ovat loistava vaihtoehto asiakas- tai henkilöstölahjoiksi. Valikoimastamme esimerkiksi lakritsirasiat, herkkusalkku, karkkiboxi ja pähkinät ovat suosittuja lahjoja.