Penkkarikarkit

Meiltä saatte laadukkaat penkkarikarkit koko abiporukalle edullisesti! Ilman välikäsiä, suoraan tukusta. Hinta alkaen 2,75 €/kg.

Karkit toimitetaan ennen penkkareita perille asti koululle. Toimitus saapuu hyvissä ajoin, mutta ei liian aikaisin. Näin karkkeja ei tarvitse varastoida koululla pitkää aikaa.

Penkkarikarkimme ovat laadukkaita ja kääreellisiä, pakattuna 1 kg:n pusseihin. Näin karkit on helppoa jakaa koko porukalle ja heitellä autosta. Suosittelemme tilaamaan riittävästi heiteltävää. 5 kg on ollut suosituin määrä, näin karkit eivät lopu heti kesken ja innokkailla katsojilla riittää kiinni otettavaa.

Tuotekuva on viitteellinen ja sekoitus voi vaihdella. Pussit sisältävät useita erilaisia karkkilaatuja. Penkkarikarkit valmistetaan Eu:ssa ja pussit sisältävät suomenkielisen tuoteselosteen.

Hinnat sisältävät alv:n ja ilmaisen toimituksen koululle. Laskun lähetämme toimituksen jälkeen ja siinä on maksuaikaa 14 vrk. Tilaaja on vastuussa laskun maksamisesta ajallaan.

Tilaa meiltä parhaat penkkarikarkit kruunaamaan ikimuistoinen päivä! Alempaa löydät hinnat eri määrille ja ohjeet tilaamiseen. Jos haluatte tilata pienemmän määrän, laita viestiä asiakaspalveluumme info@herkkutukku.com.

SIIRRY TILAAMAAN PENKKARIKARKIT JA ABIKARKIT TÄÄLTÄ

HINNOITTELU

1 lava = 480 kg:  2,75 €/kg

Puoli lavaa = 240 – 479  kg: 2,89 €/kg

120 – 239 kg: 3,15 €/kg

72 – 119 kg: 3,45 €/kg

TOIMI NÄIN:

  1. Tee tilaus täyttämällä tilauslomake
  2. Ilmoita tilattava määrä kiloina

3. Tilauksen lisätietoja kohdassa voit esittää toiveen toimituspäivästä

Jätä tilaus meille viimeistään kaksi viikkoa ennen penkkareita!

SIIRRY TILAAMAAN PENKKARIKARKIT JA ABIKARKIT TÄÄLTÄ

Näytetään ainoa tulos