Varainhankinta auttaa kisamatkan rahoituksessa

Dream Team Cheer­lead­ers on tamperelainen kilpacheer­lead­ingin erikoisseu­ra, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa cheerleadingin molempia alalajeja; cheerleadingia sekä cheertanssia, tyttö- ja sekajoukkueissa. Seurassa tärkeitä arvoja ovat mm. yhteisöllisyys ja kannustava sekä positiivinen ilmapiiri –  jokainen on osa kissaperhettä! Urheilijapolut suunnitellaan niin, että jokainen voi harrastaa oman tasoisessa joukkueessa ja edetä taitojen karttuessa korkeimmalle tasolle asti.

Dream Team Starcats -joukkueen tavoitteena on lähteä joulukuussa 2022 Göteborgiin NALC-kilpailuihin, johon osallistuu parhaita joukkueita Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta sekä muista Euroopan maista. Kisamatkan yhdeksi rahoituskeinoksi valittiin varainhankinta.

Starcats käynnisti myyntikampanjan elokuussa ja myyntiajaksi päätettiin 4 viikkoa. Tuotteiksi valikoitui herkkujen lisäksi myös paperit ja pesuaineet, sillä niitä tarvitaan varmasti jokaisessa taloudessa. Ryhmänvetäjä rekisteröityi Omaherkkuun, loi kampanjan ja kutsui myyjät mukaan.

Omaherkku helpotti myynnin organisointia

Koko myynti hoidettiin Herkkutukun sähköisen tilausjärjestelmän, Omaherkun avulla. Jokainen myyjä sai käyttöönsä henkilökohtaisen myyntilinkin, joka on kuin oma pieni verkkokauppa. Näin kampanja tavoitti yhä enemmän innokkaita tukijoita!

Linkin takaa asiakkaat pääsivät verkkokauppaan tutustumaan Herkkutukun tuotteisiin ja tekemään tilauksen. Mahtavaa, taas hiukan lähempänä tavoitetta! Myynnin seuraaminen Omaherkun avulla onkin aika koukuttavaa!

Myynnissä hyödynnettiin myös muita kanavia, kuten esimerkiksi joukkueen omaa IG-tiliä ja sähköistä tuotekuvastoa. Joukkueen IG-tilillä on paljon aktiivisia seuraajia, joten myös sinne tehtiin oma ”myynti-ilmoitus”.

Myyjät kirjasivat muiden kanavien kautta tulleet tilaukset jonon jatkoksi Omaherkkuun. Tilauksia olikin aika pitkä lista ja myytyjä tuotteita yhteensä 838 kpl.

Kampanja hoidettiin alusta loppuun #kissaperheen positiivisella asenteella ja lopputulos oli huikea. Myyntiä kertyi yhteensä 9616 €, josta joukkue sai tuottoa 3370 €. Aikamoinen potti kisakassaan! Kun yhteinen päämäärä on selvillä, myyntiin on helppoa motivoitua. Dream Team Starcatsin myyntikampanja on hyvä esimerkki tavoitteen merkityksestä.

Kun varainhankintaan valitaan tuote, jota asiakkaat haluavat ostaa, lisätään reilu annos innostusta sekä positiivista myyntihenkeä, onnistuneen varainhankinnan resepti on valmis!

Haluaisitteko tekin ansaita rahaa?

Tilaa ilmainen infopaketti, jos teillä on varainhankinta suunnitteilla tai haluatte tutustua meihin!

Infopaketin tilaaminen ei sido mihinkään, vaan voitte rauhassa päättää aloittamisesta. Saat infopaketin sähköpostiisi, josta se on helppoa jakaa myös muille tutustuttavaksi.

avoin varainhankinta karkkirasia läpinäkyvällä taustalla