Paperit ja pesuaineet varainhankintaan.

Ansaitkaa rahaa helposti myytävillä tuotteilla, joita tarvitaan jokaisessa kodissa ja työpaikalla! Valikoimastamme löydät aina tarpeellisia wc- ja talouspapereita, hajusteettomia pesuaineita sekä ajankohtaisia tuotteita, kuten kasvomaskeja ja käsihuuhdetta. Tuotto vaihtelee tuotteittain 4 – 13 € / myyty tuote.

Kuinka myynti tapahtuu

Kampanja kannattaa käynnistää Omaherkussa, jossa myynnin hallinointi ja seuranta on helppoa koko ryhmälle. Myyjät voivat kirjata itse tilauksia, ja jakaa verkkokaupan linkin tukijoukoilleen. Kampanjan seurantatyökalun avulla näette reaaliaikaisesti, kuinka paljon myyntiä ja tuottoa kertyy. Lue lisää Omaherkun toiminnasta.

Jokaiselle ryhmän myyjälle jaetaan myös oma tuotekuvasto. Tuotekuvastot saapuvat postitse muutaman päivän kuluttua kampanjan aloittamisesta kampanjan vetäjän ilmoittamaan osoitteeseen. Saatavilla on myös sähköinen tuotekuvasto. Huom! Jos haluatte myydä papereita sekä herkkuja yhtäaikaa, tulee molemmille myynneille perustaa oma kampanja. Molempia kampanjoita koskevat omat toimitusehdot.

Valittavisssa on 2 erilaista kampanjaa:

 • Paperi- ja pesuainemyynti (koko valikoima, 9 tuotetta)
 • Lambimyynti (2 tuotetta)

1. REKISTERÖIDY OMAHERKKUUN

Kampnjan vetäjä luo kampanjan ja tilaa tuotekuvastot.

2. TOIMITA PIN-KOODI MYYJILLE

Myyjät rekisteröityvät PIN-koodilla ja kampanjan vetäjän sähköpostiosoitteella. Rekisteröitymisen yhteydessä myyjät saavat henkilökohtaiset tunnukset, joilla he kirjatuvat jatkossa.

3. MYYNTI ALKAA

Jokainen myyjä voi aloittaa myynnin heti jakamalla oman verkkokaupan linkin esim. WhatsAppiin, someen tai sähköpostiin. Linkin saa käyttöön Omaherkun kautta.  Esitelkää kuvastoja ja jakakaa verkkokaupan linkkiä mahdollisimman monelle, näin tavoitatte paljon asiakkaita. Sopiva myyntiaika on noin 2-4 viikkoa.

4. AIKA LÄHETTÄÄ TILAUS

Kun myyntiaika on päättymässä, kampanjan vetäjä muistuttaa kaikkia, että on aika viimeistellä tilauksensa. Kun kaikki on valmista, kampanjan vetäjä tekee lopputilauksen.

5. TUOTTEIDEN TOIMITUS

Toimitamme tilauksenne noin 5-9:n arkipäivän kuluttua. Kampanjan vetäjä tarkistaa toimituksen saavuttua, että lähetyslista vastaa toimitusta. Myyjät toimittavat tuotteet asiakkaille. 

6. MAKSUJEN KERÄÄMINEN JA TUOTTO

Maksujen kerääminen tapahtuu ryhmäsi toimesta sopimallanne tavalla. Laskutamme vain tuotteiden tukkuhinnan, eli tuotto jää heti käyttöönne. Maksuaikaa laskulla on 14 vrk.

Tuotteet

Lambi wc-paperi 40 rl

Valkoinen ja ihanan pehmeä 3-kerroksinen Lambi wc-paperi. 153 arkkia rullassa.

Pakkaus: 40 rl / sk

Tuotto 6 €, tukkuhinta 19 €

Lambi talouspaperi 16 rl

Kestävä ja imukykyinen Lambi talouspaperi. 2-kerroksinen, koko arkki.

Pakkaus: 16 rl / sk

Tuotto 4 €, tukkuhinta 11 €

Satino wc-paperi 32 rl

Pehmeä ja erittäin riittoisa 250 arkkinen Satino wc-paperi sisältää 66 %:a enemmän arkkeja. Vastaa noin 53:a tavallista 150 arkin rullaa. Satino wc-paperi on 3-kerroksinen.

Myyntierä: 4 x 8 rl = 32 rl

Tuotto 10 €, tukkuhinta 20 €

Satino talouspaperi 32 rl

Satino talouspaperi riittoisassa perhepakkauksessa. 2-kerroksinen koko arkki.

Myyntierä: 16 x 2 rl / säkki = 32 rl

Tuotto 10 €, tukkuhinta 20 €

Pehmoset Sensitive 5 kg

Pehmoset Sensitive kirjo- ja valkopyykki on hellävarainen tehopakkaus. Ei sisällä hajusteita, säilöntäaineita tai väriaineita. Erinomainen valinta lapsiperheille, herkkäihoisille ja allergisille! Erittäin riittoisa tiivistepulveri, pakkauksesta jopa 238 pesukertaa.

Pakkaus: 5kg

Tuotto 5 €, tukkuhinta 15 €

Mayeri konetiskitabletti 100 kpl

Mayeri all in one konetiskitabletti vesiliukoisessa kääreessä. Hajusteeton ja väriaineeton tabletti puhdistaa astiat tehokkaasti ilman erillistä huuhtelukirkastetta ja astianpesukonesuolaa. Tämä ympäristömerkitty pesuaine toimii hyvin myös alhaisissa lämpötiloissa.

Pakkaus: 100 kpl / rasia

Tuotto 5 €, tukkuhinta 15 €

Soft siivousliina 70 m

Soft siivousliina on nukkaamaton märkälujaliina kaikkeen siivoukseen. Sopii mm. keittiöön yleisliinaksi, ikkunoiden ja peilien pesuun, kiillottamiseen, auton pesuun ja huoltoon. Soft siivousliina on hygieeninen, ympäristöystävällinen ja kompostoituva.

Pakkaus: 70 m/rl

Tuotto 10 €, tukkuhinta 10 €

Käsihuuhde 500 ml

Geelimäinen ja nopeasti kuivuva käsihuuhde. Ei jätä tahmeaa tunnetta käsiin. Ei tuoksu pahalle. Sisältää 73,5 % etanolia, tappaa 99,9 % yleisimmistä bakteereista ja viruksista 30 sekunnissa. Säilöntäaineeton, hajusteeton, ei kuivata ihoa.

Pakkaus: 500 ml / pumppupullo

Tuotto 4 €, tukkuhinta 5 €

Kasvomaski 50 kpl

Kertakäyttöinen, kolmikerroksinen kirurginen suu- ja nenäsuoja korvalenkillä. Kasvomaskissa on nenävahvike, joten se asettuu kasvoille hyvin. Täyttää Eurooppalaisen EN 14683:2019 –standardin asettamat Type IIR –vaatimukset. Täyttää Eurooppalaisen MD-direktiivin mukaiset vaatimukset ja tuotteella on CE-merkintä.

Pakkaus: 50 kpl / rs

Tuotto 13 €, tukkuhinta 7 €

Usein kysyttyä

 • Kuinka paljon pitää tilata että saamme ilmaisen toimituksen?

  Kun tilaatte yhteensä 80 kpl papereita ja pesuaineita, on toimitus ilmainen. Alle 80 kpl tilauksiin lisäämme laskulle 40 €:n toimitusmaksun.

  Huomaattehan, jos myytte yhtäaikaa sekä papereita että herkkuja, molempia koskee omat toimitusehdot.

 • Tarvitsemmeko rahaa etukäteen?

  Ei, ette tarvitse. Myyntimateriaalit ovat maksuttomia ja tilatut tuotteet maksatte laskulla vasta toimituksen jälkeen.

 • Miten saamme tuoton?

  Saatte tuoton heti kerättyänne maksut asiakkailta. Maksatte meille vain tuotteiden tukkuhinnan.

 • Kuka voi tilata tuotteita?

  Varainhankinta on tarkoitettu koululuokille, urheilujoukkueille tai muille rekisteröidyille yhdistyksille. Tilaajan / kampanjan vetäjän on oltava yli 18 -vuotias.

 • Miten tilaus tehdään?

  Suosittelemme ottamaan käyttöön Omaherkku -palvelun. Siellä tilausten kirjaaminen ja myynnin seuranta on helppoa, ja tilauksen voi lähettää vaivattomasti.

  Jos olette tilaamassa valmiin kampanjan, tehkää tilaus tilauslomakkeella.

 • Milloin ja miten tuotteet toimitetaan?

  Toimitus tulee ilmoittamaanne osoitteeseen rahtiliikkeen kuljettamana lavoille pakattuna. Toimitusaika on noin 5-9 arkipäivää.

 • Voimmeko itse päättää toimitusajan ja kelloanajan?

  Voitte toivoa toimituspäivän (arkisin). Tarkkaa kellonaikaa emme voi luvata, koska toimitus tulee rahtiliikkeen rekalla, ja on riippuvainen rahdin jakeluajasta paikkakunnallanne. Tilaamme rahtiliikkeeltä lisäpalveluna soiton ennen toimitusta. Jos toimitus on sovittu esimerkiksi kotiisi omakotitaloon tai rivitaloon, voitte neuvoa kuljettajaa jättämään lavan sopivaan paikkaan, esim. autokatokseen. Lava on muovitettu. Huomioikaa, että kuljettaja ei kanna tuotteita sisälle.

 • Milloin saamme laskun?

  Saatte laskun kun tuotteet on lähetetty. Lasku toimitetaan sähköpostilla, ja siinä on maksuaikaa 14 päivää.

 • Miten toimimme jos tuote on mennyt rikki kuljetuksessa?

  Täyttäkää reklamaatiolomake. Tai ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme 010-387 4870 tai info@herkkutukku.com. Tarvitsemme myös kuvan rikkoutuneesta tuotteesta.

  Jos huomaatte rikkoutuneen tuotteen vastaanottaessasi kuljetusta, mainitkaa siitä kuljettajalle ja tehkää merkintä rahtikirjaan.

 • Voimmeko myydä herkkuja sekä papereita yhtäaikaa?

  Kyllä voitte, mutta molempia varten tulee perustaa oma kampanja.

  Huomaattehan, että molempia kampanjoita koskee omat toimitusehdot. Alle 80 tuotteen paperi- ja pesuainetilauksiin lisätään 40 €:n toimitusmaksu ja alle 30 tuotteen herkku/lakutilauksiin lisätään 10 €:n toimitusmaksu.