Paperit ja pesuaineet varainhankintaan.

Ansaitkaa rahaa helposti myytävillä tuotteilla, joita tarvitaan jokaisessa kodissa ja työpaikalla! Valikoimastamme löytyy aina tarpeellisia wc- ja talouspapereita, hajusteettomia pesuaineita sekä ajankohtaisia tuotteita, kuten kasvomaskeja. Tuotto vaihtelee tuotteittain 4-10 €/myyty tuote.

Kuinka myynti tapahtuu

Kampanja kannattaa käynnistää Omaherkussa, jossa myynnin hallinointi ja seuranta on helppoa koko ryhmälle. Myyjät voivat kirjata itse tilauksia, ja jakaa verkkokaupan linkin tukijoukoilleen. Kampanjan seurantatyökalun avulla näette reaaliaikaisesti, kuinka paljon myyntiä ja tuottoa kertyy. Lue lisää aiheesta kuinka myynti toimii.

Jokaiselle myyjälle jaetaan myös oma tuotekuvasto. Tuotekuvastot saapuvat postitse muutaman päivän kuluttua kampanjan aloittamisesta ryhmän vetäjän ilmoittamaan osoitteeseen. Saatavilla on myös sähköinen tuotekuvasto.

Valittavisssa on 2 erilaista kampanjaa:

  • Paperi- ja pesuainemyynti (koko valikoima, 8 tuotetta)
  • Lambimyynti (2 tuotetta)

Aloita varainhankinta

Rekisteröidy ryhmän vetäjänä Omaherkkuun ja luo kampanja

1. Rekisteröidy ja luo sopiva kampanja
2. Toimita kampanjatunnus ja PIN-koodi myyjille
3. Myyjät rekisteröityvät kampanjaan
4. Rekisteröitymisen yhteydessä myyjät saavat henkilökohtaiset tunnukset joilla kirjautuvat jatkossa.

Rekisteröitymisen jälkeen saatte meiltä sähköpostitse myyntimateriaalit sekä ohjeet myyjille. Tuotekuvastot saapuvan postitse parissa päivässä ryhmän vetäjän ilmoittamaan osoitteeseesn.

Tuotteet

Lambi wc-paperi

Valkoinen ja ihanan pehmeä 3-kerroksinen Lambi wc-paperi.

Pakkaus: 40 rl / sk
Tuotto 6 €, tukkuhinta 19 €

Lisätietoa tuotteesta

Lambi talouspaperi

Kestävä ja imukykyinen Lambi talouspaperi. 2-kerroksinen, koko arkki.

Pakkaus: 16 rl / sk
Tuotto 4 €, tukkuhinta 11 €

Lisätietoa tuotteesta

Satino Prestige wc-paperi

Korkealaatuinen ja todella riittoisa Satino Prestige wc-paperi tarjoaa vastinetta rahalle. Satinon 250 arkkisessa rullassa on jopa 66 % enemmän arkkeja kuin tavallisessa 150 arkin rullassa. Tämä puhtaan valkoinen, 3-kerroksinen wc-paperi on ekologinen ja laadukas vaihtoehto. Paperi, joka tuo arkeen pientä luksusta!

Myyntierä: 4 x 8 rl = 32 rl
Tuotto 10 €, tukkuhinta 20 €

Lisätietoa tuotteesta

Satino Prestige talouspaperi

Jokaisessa kodissa tarvitaan talouspaperia. Miksipä siis tinkiä laadusta, kun tarjolla on Satino Prestige talouspaperi. EU-ympäristömerkilläkin huomioitu talouspaperi on ekologinen, 2-kerroksinen ja puhtaan valkoinen paperi kaikenlaiseen pyyhkimiseen aina keittiöstä autotalliin.

Myyntierä: 16 x 2 rl / säkki = 32 rl
Tuotto 10 €, tukkuhinta 20 €

Lisätietoa tuotteesta

Pehmoset Sensitive

Pehmoset Sensitive -pyykinpesuaine takaa aina parhaan pesutuloksen kirjo- sekä valkopyykille. Hajusteeton ja säilöntä- sekä väriaineeton pyykkipulveri sopii mainiosti niin lapsiperheille, herkkäihoisille kuin allergisillekin. Riittoisa 5 kg:n pakkaus tarjoaa jopa 238 pesukertaa!

Pakkaus: 5kg
Tuotto 5 €, tukkuhinta 15 €

Lisätietoa tuotteesta

Konetiskitabletti Sensitive

Tehokas konetiskitabletti vaativaankin likaan. Hajusteeton ja väriaineeton konetiskitabletti tekee astioista kiiltävän puhtaita. 100 kpl:n paketista riittää pesukertoja pitkäksi aikaa. Ympäristömerkitty Mayeri konetiskitabletti on turvallinen sinulle, turvallinen ympäristölle!

Pakkaus: 100 kpl / rasia
Tuotto 5 €, tukkuhinta 15 €

Lisätietoa tuotteesta

Soft siivousliina

Monikäyttöinen Soft siivousliina soveltuu kaikkiin kodin siivoustarpeisiin. Käytitpä sitä kodin ikkunoiden tai vaikka auton pesuun, on lopputulos varmasti miellyttävä. Tämä nukkaamaton märkälujaliina on kompostoituva, ympäristöystävällinen ja 70 metrin rulla takaa pitkäkestoisen käytön

Pakkaus: 70 m/rl
Tuotto 10 €, tukkuhinta 10 €

Lisätietoa tuotteesta

Kasvomaski

Kertakäyttöinen, kolmikerroksinen kirurginen suu- ja nenäsuoja korvalenkillä. Kasvomaskissa on nenävahvike, joten se asettuu kasvoille hyvin.

Pakkaus: 50 kpl / rs
Tuotto 4 €, tukkuhinta 6 €

Lisätietoa tuotteesta

Heräsikö sinulla kysymyksiä?

Tuki-osiosta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Lue lisää sivulta tuki.