Aloita varainhankinta Omaherkussa – myykää omassa verkkokaupassa.

Omaherkku on palvelu, jossa kampanjan hallinnointi on helppoa ja pysytte koko ajan perillä myynnistä. Ryhmänvetäjän työ on nyt todella paljon helpompaa, koska myyjät voivat kirjata itse tilaukset. Lisäksi, jokainen myyjä saa käyttöönsä henkilökohtaisen verkkokaupan.

Verkkokaupan linkkiä jakamalla tavoitatte helposti ja nopeasti tukijoukkonne esimerkiksi sähköpostilla, WhatsAppilla ja sosiaalisen median kautta. Asiakkaanne pääsevät rauhassa tutustumaan tuotevalikoimaan ja tekemään itse tilauksen. Kuinka helppoa ja kätevää!

Voitte valita itse mitä tuotteita haluatte myydä verkkokaupassanne: herkkumyynti (koko valikoima, yhteensä 24 tuotetta), lakumyynti (11 tuotetta), metrilakumyynti (4 tuotetta), Lambimyynti (2 tuotetta) tai paperimyynti (6 tuotetta).

Toimi näin:

 1. rekisteröidy, luo kampanja ja tilaa kuvastot
 2. toimita kampanjan PIN-koodi myyjille
 3. myyjät liittyvät kampanjaan PIN-koodilla ja kampanjan vetäjän sähköpostiosoitteella.

Oma Herkussa myyjät voivat:

 • kirjata myyntinsä itse
 • jakaa henkilökohtaisen verkkokaupan
 • seurata myynnin ja tuoton kertymistä.

Tavoittakaa enemmän asiakkaita verkkokaupan avulla.

Haluamme, että myyntinne sujuu mahdollisimman helposti. Muistakaa hyödyntää myynnissä mahdollisimman monia myyntikanavia: perinteinen kuvasto, e-kuvasto ja henkilökohtainen verkkokauppa. Ryhmät, jotka käyttävät myös verkkokauppaa, tavoittavat enemmän asiakkaita ja saavuttavat siksi suuremman myynnin.

Verkkokaupan hyödyt:

 • myynnin voi aloittaa heti
 • tavoitatte enemmän asiakkaita
 • myynti sujuu ajasta ja paikasta riippumatta
 • tuotteet houkuttelevasti esillä
 • tilaamisen helppous.

Esitelkää kuvastoja mahdollisimman monelle ja jakakaa verkkokaupan linkkiä.

Sopiva myyntiaika on noin 2-4 viikkoa. Myyjät pääsevät jakamaan oman verkkokauppansa tuttaville ja sukulaisille Omaherkun kautta WhatsAppissa, Facebookissa, sähköpostilla tai kopiomalla linkin, jonka voi liittää minne tahansa.

Tehkää lopputilaus kun myyntiaika on päättynyt.

Tilauksen toimitusaika on noin 1-5 arkipäivää, tai sopimuksen mukaan myöhemmin. Toimittakaa tuotteet asiakkaille.

Kerätkää maksut asiakkailta ja nauttikaa tuotosta.

Maksujen kerääminen tapahtuu ryhmäsi toimesta sopimallanne tavalla. Laskutamme vain tuotteiden tukkuhinnan, eli tuotto jää heti käyttöönne. Maksuaikaa laskulla on 14-30 vrk.

Vinkkejä, miten hyödyntää myyntityökaluja

Verkkokauppa

Jaa oman verkkokauppasi linkki ja vastaanota tilauksia ajasta sekä paikasta riippumatta. Mitkä ovat sinun ja lähipiirisi suosikkikanavat vietintään? Hyödynnä niitä, sillä verkkokaupan linkin voi liittää minne tahansa.

Perinteinen kuvasto

Esittele kuvastoa naapureille, tuttaville ja sukulaisille. Myös työpaikat ovat hyvä paikka kerätä tilauksia. Kuvasto täyttyy nopeasti työpaikkojen taukotilassa. Muista jakaa verkkokaupan linkki myös työkavereille.

e-kuvasto

e-kuvasto on toinen perinteinen tapa tilausten keräämiseen, ja se mahdollistaa etämyynnin, jos käytössänne ei ole Omaherkku-palvelu. Asiakkaat näkevät e-kuvastosta nopeasti koko tuotevalikoiman, ja tilaaminen on helppoa myös ei niin tottuneille verkosta tilaajille.

Seurantatyökalu auttaa kampanjan hallinnoinnissa.

Seurantatyökalun avulla näet myyjien aktiivisuuden ja pystyt tarvittaessa motivoimaan myyjiä. Verkkokaupan kautta tulleet tilaukset kirjautuvat automaattisesti myyjän sekä ryhmänne kokonaismyyntiin. Kuvastojen avulla kerätyt tilaukset kirjataan manuaalisesti Omaherkkuun. Näin tiedätte koko ajan keräämänne tuoton määrän.

Kun myyntiaika on päättynyt ja kaikki tilaukset on kirjattu, voit lähettää tilauksen yhdellä klikkauksella. Tilausvahvistuksen mukana saat erittelyn tilauksista myyjittäin, mikä helpottaa tuotteiden jakamista.

Myynti kuvastoilla.

Vaikka kannustamme mielellämme ottamaan käyttöön Omaherkun ja verkkokaupan, myynnin voi aloittaa ja toteuttaa myös ilman Omaherkkua. Tilatkaa myyntikuvastot Aloita myynti-sivulta. Hyödyntäkää myynnissä myös e-kuvastoamme. Sopikaa kuvastoille palautuspäivä ja myynnin päätyttyä laskekaa kerätyt tilaukset yhteen. Tehkää koontitilaus kotisivuiltamme, tilauslomakkeella.