Aloita varainhankinta Oma Herkussa – myykää omassa verkkokaupassa.

Oma Herkku on palvelu, jossa varainkeruu-kampanjan hallinnointi on helppoa ja pysytte koko ajan perillä myynnistä. Kampanjan vetäjän työ on nyt todella paljon helpompaa koska myyjät voivat kirjata itse tilaukset. Lisäksi myyjät saavat käyttöönsä henkilökohtaisen verkkokaupan, jonka avulla tavoitatte helposti ja nopeasti tukijoukkonne esimerkiksi sosiaalisen median kautta.

Voitte valita itse mitä tuotteita haluatte myydä verkkokaupassanne: herkkumyynti (17 tuotetta), lakumyynti (6 tuotetta), metrilakumyynti (3 tuotetta), Lambi paperimyynti (2 tuotetta) tai paperi- ja hygieniatuotteet (7 tuotetta).

varainhankinta verkkokaupassa

Toimi näin:

 1. rekisteröidy, luo kampanja ja tilaa kuvastot
 2. toimita kampanjan PIN-koodi myyjille
 3. myyjät liittyvät kampanjaan PIN-koodilla.

Oma Herkussa myyjät voivat:

 • kirjata myyntinsä itse
 • jakaa henkilökohtaisen verkkokaupan
 • seurata myynnin ja tuoton kertymistä.

Tavoittakaa enemmän asiakkaita – ansaitkaa enemmän.

Haluamme, että myyntinne sujuu mahdollisimman helposti. Verkkokaupan, e-kuvaston ja perinteisten paperisten kuvastojen avulla tavoitatte helposti kaikki tukijoukkonne. Verkkokauppa mahdollistaa myynnin etänä, ja asiakkaanne pääsevät rauhassa tutustumaan tuotevalikoimaan ja tekemään tilauksen. Kun keräätte tilauksia useiden eri kanavien kautta, varainhankinta sujuu ennätyshelposti.

Myyntikanavat:

 • perinteiset myyntikuvastot
 • e-kuvasto
 • henkilökohtainen verkkokauppa.

Verkkokauppa on helppoa jakaa yhdellä klikkauksella.

Myyjät pääsevät jakamaan verkkokauppansa tuttaville ja sukulaisille Oma Herkun kautta

 • WhatsApissa
 • Facebookissa
 • sähköpostilla
 • tai kopioimalla linkin, jonka voi liittää minne tahansa.

Myynnin kirjaaminen ja lopputilaus.

Sopiva aika tilausten keräämiseen on noin 2 – 4 viikkoa, jonka aikana myyjät kirjaavat tilauksia ja vastaanottavat verkkokauppatilauksia. Seurantatyökalun avulla näet myyjien aktiivisuuden ja pystyt tarvittaessa motivoimaan myyjiä. Verkkokaupan kautta tulleet tilaukset kirjautuvat automaattisesti myyjän sekä ryhmänne kokonaismyyntiin. Kuvastojen avulla kerätyt tilaukset kirjataan normaalisti myynnin kirjauksen kautta. 

Kun kaikki tilaukset on kirjattu ja verkkokauppatilaukset hyväksytty, olet valmis päättämään kampanja. Tilausvahvistuksen mukana saat erittelyn tilauksista myyjittäin, mikä helpottaa tuotteiden jakamista.

Myynti kuvastoilla.

Vaikka kannustamme mielellämme ottamaan käyttöön Oma Herkun ja verkkokaupan, myynnin voi aloittaa ja toteuttaa myös ilman Oma Herkkua. Tilatkaa myyntikuvastot Aloita myynti-sivulta. Hyödyntäkää myynnissä myös e-kuvastoamme. Sopikaa kuvastoille palautuspäivä ja myynnin päätyttyä laskekaa kerätyt tilaukset yhteen. Tehkää koontitilaus kotisivuiltamme, tilauslomakkeella.

Tilaa ilmainen infopaketti

– Infopaketti yhteyshenkilölle

Jos varainkeruu on suunnitteluasteella ja haluatte tietää lisää varainhankinnasta, tilatkaa ilmainen infopaketti ja olette askeleen lähempänä onnistunutta varainhankintaa.

Saat sähköpostiisi uusimman kuvaston ja kampanjan vetäjän ohjeen, joka sisältää kaiken tarpeellisen tiedon pähkinänkuoressa. Näin teidän on helppoa keskustella yhdessä kampanjan aloittamisesta.