Varainhankinta auttaa kisamatkan rahoituksessa

Dream Team Cheer­lead­ers on tamperelainen kilpacheer­lead­ingin erikoisseu­ra, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa cheerleadingin molempia alalajeja; cheerleadingia sekä cheertanssia, tyttö- ja sekajoukkueissa. Seurassa tärkeitä arvoja ovat mm. yhteisöllisyys ja kannustava sekä positiivinen ilmapiiri –  jokainen on… Lue lisää »

Viestipohjat verkkokaupanlinkin jakoon

Viestipohjien avulla herätät huomiota ja saat enemmän tilaajia verkkokauppaasi. Jos haluat personoida viestisi verkkokaupan linkin yhteydessä, teimme avuksesi valmiin viestipohjan. Kopioi suoraan tai muokkaa omannäköiseksi! Liitä viestiisi mukaan vähintään tieto… Lue lisää »

Omaherkku hoitaa (lähes) kaiken puolestasi

Ei enää myyntien yhteenlaskemista ruutupaperilla tai excelien värkkäämistä. Omaherkku on korvaamaton apu ryhmänvetäjälle. KIRJAA TILAUKSIA Jokainen voi kirjata itse tuotekuvastoilla kerätyt tilaukset. VASTAANOTA TILAUKSIA VERKKOKAUPASTA Varojen keräääminen on helppoa ajasta… Lue lisää »

Varainhankinta koululuokille

Helpoin tapa toteuttaa luokan varainhankinta on herkkumyynti, koska tuhannet luokat ja joukkueet ovat onnistununeet varainhankinnassa herkuillamme. Haluatko lisätietoja palvelustamme koululuokkien varainhankintaan? Tilaa ilmainen infopakettimme – se ei sido mihinkään! Luokan… Lue lisää »

Mitä on varainhankinta

Varainhankinta, mitä se on? Varainhankinta on tapa kerätä varoja erilaisille yhdistyksille, seuroille ja koululuokille. Varainhankinnan päätarkoitus on alentaa toimintaa liittyviä kustannuksia. Monien yhdistysten tärkeimpiä varainhankintakeinoja ovat jäsenmaksujen ja kuukausimaksujen kerääminen,… Lue lisää »

Ryhmällesi palkinnot ahkerasta myynnistä

Yhteistyö Herkkutukun kanssa kannattaa. Mitä enemmän myytte, sitä enemmän saatte bonuksia. Bonukset koskevat sekä herkku- että lakumyyntejä. Ryhmällesi karkkibonukset kun tilaatte vähintään 150 tuotetta herkkuja Kaupanpäälle herkulliset, 250 g:n irtokarkkipussit,… Lue lisää »

Myynti oli helppoa ja motivoivaa

Etsimme helppoa tapaa ansaita rahaa joukkueellemme ja päädyimme Herkkutukku Varainhankintaan. Jokainen myyjä rekisteröityi helposti Omaherkkuun, ja lisäsi sinne omat tilauksensa. Myimme tuotteita perinteisesti kuvastojen avulla, sekä jaoimme verkkokaupan linkkiä. Pääsimme… Lue lisää »

Mikä tekee varainhankinnasta helppoa?

On kaksi asiaa, jotka vaikuttavat paljon varainhankinnan onnistumiseen. Kun nämä asiat ovat kunnossa, myynti sujuu mitä todennäköisimmin helposti ja vaivattomasti. 1. korkea osallistumisprosentti 2. hyvä myytävä tuote Mitä useampi osallistuu… Lue lisää »