Mitä on varainhankinta

Varainhankinta, mitä se on? Varainhankinta on tapa kerätä varoja erilaisille yhdistyksille, seuroille ja koululuokille. Varainhankinnan päätarkoitus on alentaa toimintaa liittyviä kustannuksia. Monien yhdistysten tärkeimpiä varainhankintakeinoja ovat jäsenmaksujen ja kuukausimaksujen kerääminen,… Lue lisää »

Ryhmällesi palkinnot ahkerasta myynnistä

Yhteistyö Herkkutukun kanssa kannattaa. Mitä enemmän myytte, sitä enemmän saatte bonuksia. Bonukset koskevat sekä herkku- että lakumyyntejä. Kun tilaatte vähintään 500 tuotetta vuoden aikana, saatte VIP-asiakkaan edut Ryhmällesi karkkibonukset kun… Lue lisää »

Myynti oli helppoa ja motivoivaa

Etsimme helppoa tapaa ansaita rahaa joukkueellemme ja päädyimme Herkkutukku Varainhankintaan. Jokainen myyjä rekisteröityi helposti Omaherkkuun, ja lisäsi sinne omat tilauksensa. Myimme tuotteita perinteisesti kuvastojen avulla, sekä jaoimme verkkokaupan linkkiä. Pääsimme… Lue lisää »

Mikä tekee varainhankinnasta helppoa?

On kaksi asiaa, jotka vaikuttavat paljon varainhankinnan onnistumiseen. Kun nämä asiat ovat kunnossa, myynti sujuu mitä todennäköisimmin helposti ja vaivattomasti. 1. korkea osallistumisprosentti 2. hyvä myytävä tuote Mitä useampi osallistuu… Lue lisää »

helppo varainhankinta ryhmälle

Helppo varainhankinta

Helppoa varainhankintaa – Tiimityöllä onnistumme! On selvää, että varainhankinta vaatii aktiivista osallistumista. Siksi kannattaa valita myyntituotteeksi sellainen, johon koko porukka uskoo. Miten sitten valita helppo varainhankinta? Perinteisimmät myytävät ovat makeisia,… Lue lisää »