Viestipohjat verkkokaupanlinkin jakoon

Viestipohjien avulla herätät huomiota ja saat enemmän tilaajia verkkokauppaasi.

Jos haluat personoida viestisi verkkokaupan linkin yhteydessä, teimme avuksesi valmiin viestipohjan. Kopioi suoraan tai muokkaa omannäköiseksi!

Liitä viestiisi mukaan vähintään tieto kuka myy ja mitä varten sekä mitä tuotteita myytte ja miten niitä voi tilata. Jos jaat verkkokauppasi linkin suoraan Omaherkusta esimerkiksi sähköpostilla, Whats Appilla tai Facebookiin, sinun ei tarvitse erikseen liittää verkkokaupan linkkiä.

Jos käytät Omaherkussa ”kopio verkkokaupan linkki” -toimintoa, liitä linkki mukaan julkaisuusi.

Viestipohja verkkokauppaa varten

Tämä viestipohja sopii jaettavaksi Whats Appilla, sähköpostilla tai Facebookissa.

Hei 🙂 Me kerätään rahaa [mitä varten] ja olisi mahtavaa, jos voisit auttaa [luokka/joukkue]. Siitä olisi meille paljon apua!

Meillä on myynnissä Herkkutukun herkut 🍪 🍬 Valikoimassa on mm. herkullisia kotimaisia metrilakuja ja makeisia, pähkinöitä ja keksejä. Myös gluteenittomia ja vegaanisia herkkuja! Tuotteiden hinta on 5-20 €, josta me saamme 40 % tuottoa.

Jos haluat tukea meidän [mitä varten rahaa kerätään], voit tehdä tilauksesi verkkokaupastani [verkkokauppasi linkki]. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Maksat tuotteet vasta kun toimitamme ne sinulle. Toimitamme tilaamasi tuotteet kun meidän myyntiaika on päättynyt.

Kiitos jo etukäteen 🙂

Viestipohja jos et käytä verkkokauppaa

Jos ryhmäsi ei tee varainhankintaa Omaherkun kautta, voit silti myydä tuotteita esim. Whats Appin, sähköpostin tai Facebookin kautta.

Verkkokaupan linkin tilalta voit liittää julkaisusi/viestisi mukaan esimerkiksi sähköisen tuotekuvaston linkin, jonka olet saanut Herkkutukulta tai ryhmänvetäjältäsi sähköpostiisi. Jos et halua käyttää linkkiä, voi napata kuvan tuotekuvastosta, ja hyödyntää sitä julkaisussasi.

Viesti voisi olla jotain tällaista:

Hei 🙂 Me kerätään rahaa [mitä varten] ja olisi mahtavaa, jos voisit auttaa [luokka/joukkue]. Siitä olisi meille paljon apua!

Meillä on myynnissä Herkkutukun herkut 🍪🍬 Valikoimassa on mm. herkullisia kotimaisia metrilakuja ja makeisia, pähkinöitä ja keksejä. Myös gluteenittomia ja vegaanisia herkkuja! Tuotteiden hinta on 5-20 €, josta me saamme 40 % tuottoa.

Jos haluat tukea meidän [mitä varten rahaa kerätään], niin voit tehdä tilauksesi suoraan minulle. Maksat tuotteet vasta kun toimitamme ne sinulle. Toimitamme tilaamasi tuotteet kun meidän myyntiaika on päättynyt.

Kiitos jo etukäteen 🙂