Asiakasedut ja VIP-asiakkuus

VIP-asiakkuus on kasvava ja kehittyvä kokonaisuus, josta hyödytte asiakkaanamme monin eri tavoin, mm. alennuksin ja yllätyksin. Esimerkiksi, HerkkutukkuShop on verkkokauppamme kuluttajille, jonka valikoima koostuu edullisista herkuista, pääosin 20 – 90 %:n alennuksin. VIP- asiakkaana saatte lisäalennuksen kauppaan jo valmiiksi edullisista hinnoista. Voitte hyödyntää etua ryhmänne yhteiseksi hyväksi tai henkilökohtaisesti. Haluamme tarjota aitoa hyötyä, yllättää ja ilahduttaa vielä varainhankinnan jälkeenkin!

Karkkibonukset kaikkiin yli 150 tuotteen tilauksiin.

Kannustava systeemimme auttaa ryhmääsi saavuttamaan tavoitteet ennätysajassa ja hyötymään kampanjasta vielä sen päätyttyä. Varainhankinta on usein pidempi prosessi ja haluamme olla mukana tukemassa projektianne herkullisilla bonuksilla, 250g:n irtokarkkipusseilla. Karkkibonukset koskevat kaikkia herkkutilauksia alkaen 150 tuotteen tilauksesta. Kampanjoita voitte tehdä koska vain, ja bonuksia voitte kerryttää vuoden kerrallaan ensimmäisestä tilauksestanne alkaen. VIP-asiakas saa karkkibonukset tuplana.

Palkitsemme myös kampanjan vetäjän.

Kampanjan vetäjä saa kiitoksena kampanjan organisoinnista mysteeriboksin, joka sisältää suolaisia ja makeita herkkuja. Edellyttää vähintään 150 tuotteen tilausta.

Näillä herkuilla on mukavaa palkita ahkerat myyjät.

Kun 250g:n irtokarkkipusseja kertyy projektin aikana, ja pääsette VIP-asiakkaaksi, suosittelemme hyödyntämään irtokarkkeja buffet- / kioskimyynnissä. Tällä tavalla ryhmänne kassaan karttuu varainhankinnan 40 %:n tuoton lisäksi vielä mukavasti lisätuottoa.

Sopiva myyntihinta on 2,50 € / pussi. Esimerkiksi 500 tuotteen tilaukseen saatte bonuksina 60 pussia karkkeja, ja jos myytte niistä vaikka puolet, ansaitsette 75 € ekstraa.

Kiitoksena sinulle.

Lopuksi, haluamme kiittää sinua kampanjan organisoijana mysteeriboksilla, joka sisältää suolaisia ja makeita herkkuja. Nauti itse tai jaa ryhmäsi kanssa!

Edellyttää vähintään 150 tuotteen tilausta ja 1 kpl / myyntikampanja. Mysteeriboksin sisältö on sesongin mukaan vaihtuva.

VIP-asiakkaan edut.

VIP-asiakkaaksi pääsette tilattuanne vähintään 500 tuotetta 12 kk aikana.

  • Ostosrahaa 5 € / ryhmänne jäsenille Herkkutukkushopiin.
  • Alennuksen saa joka kerta kun tekee ostoksia Herkkutukkushopissa.
  • Etu on voimassa 3kk:n ajan.
  • Kun pääsette VIP:ksi, saatte seuraaviin tilauksiin karkkibonukset kaksinkertaisena.

Taulukosta näet karkkibonusten kertymisen.

Myytyjä tuotteitaKarkkibonukset
150 tuotetta15 kpl
300 tuotetta30 kpl
VIP 500 tuotetta 60 kpl
VIP 1000 tuotetta150 kpl
VIP-edut seuraaviin tilauksiinKarkkibonukset
150 tuotetta30 kpl
300 tuotetta60 kpl
500 tuotetta120 kpl
1000 tuotetta300 kpl

Ostosrahan lunastaminen

Myyntinne päätyttyä toimitamme kampanjan vetäjälle 5 €:a ostosrahaa sisältävän alennuskoodin.

Alennuskoodi tulee antaa HerkkutukkuShop -kassalla ennen ostosten maksamista, ja se oikeuttaa 5 € :n alennukseen vähintään 25 €: n ostoksen yhteydessä.

Kuponki on voimassa 3 kk kupongin päiväyksestä, eikä sille ole käyttörajoitusta. Alennuskuponkia ei voi lunastaa rahana, eikä yhdistää muihin kuponkeihin tai varainhankintakampanjoihin.

Mikä HerkkutukkuShop?

Herkkutukun verkkokauppa kuluttajille. Valikoima koostuu pääosin poisto- ja jäännöseristä, jotka muuten joutuisivat hävitetyiksi. Alennukset jopa 20 – 99 %.

Tilaa herkut edullisesti synttäreille, työpaikalle, turnausmatkalle, herkutteluun jne. Nopea toimitus pakettiautomaattiin, ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin.