Myynti oli helppoa ja motivoivaa

Etsimme helppoa tapaa ansaita rahaa joukkueellemme ja päädyimme Herkkutukku Varainhankintaan. Jokainen myyjä rekisteröityi helposti Omaherkkuun, ja lisäsi sinne omat tilauksensa. Myimme tuotteita perinteisesti kuvastojen avulla, sekä jaoimme verkkokaupan linkkiä. Pääsimme… Lue lisää »

Kiekko-Laser U11 keräsi tuottoa reilu 2700 €

Kampanja sujui hyvin ja tuotteet olivat helposti myytäviä. Tuotteita oli riittävän laajasti, joten usealle löytyi kuvastosta jotain mieluisaa ostettavaa. Ostajissa positiivisia reaktioita aiheuttivat myös pähkinät ja hedelmät, mahtavaa että myös… Lue lisää »

KelA:n pojille 3880 € herkkumyynnillä

Kellokosken Alku:n -07 poikien joukkue päätti toteuttaa jokaisen junnupelaajan unelman –ulkomaan pelimatka. Kohteeksi valikoitui Viljdjeberg Cup Tanskassa. Herkkumyynti oli selvästi suosituin, tuottoisin ja maistuvin varainkeruu, jolla saimme tuottoa yli 2000… Lue lisää »

Metrilaku on helppo tuote varainhankintaan

Joukkueemme perustettiin juuri ja kassaan piti saada euroja nopeasta. Aikaisempien hyvien kokemusten perusteella otimme yhteyttä Herkkutukku Varainhankintaan, ja päätimme aloittaa metrilaku kampanjan. Olimme innoissamme, sillä lakuihin oli uutuutena tullut kirpeä… Lue lisää »

Ylihärmän Pesis-Junkkarit tienasi 3200 € lakumyynnillä

F-tyttöjen joukkue päätti lähteä tulevana kesänä pesisleirille. Leirikulujen kattamiseksi mietittiin varainhankintakeinoja, ja päädyimme lakumyyntiin. Vanhempainpalaverissa asia sai erittäin myönteisen kannatuksen, ja päätimmekin ottaa Kulta-tason paketin; riskiä ei ollut kun seura lupasi… Lue lisää »

Turengin koulun 2A

Turengin koulun 2a-luokka päätti alkaa kerryttää rahaa mahdollista kuudennen luokan leirikoulua varten. Minäpä innostuin asiasta ja valitsin herkulliset lakut myyntiin, koska pussi ei maksanut paljoa ja kuitenkin luokka sai 4… Lue lisää »

Karkkilan Urheilijat

16-vuotiaiden koripallopoikien ja vanhempien varainkeruu koko ajan piteneviin pelimatkoihin on jo tuttua puuhaa monien vuosien ajalta. Tänä vuonna päätimme kerätä rahaa meille aivan uudella tuotteella ja päädyimme lakumyyntiin. Pienellä paikkakunnalla… Lue lisää »

Pikkufutareille 500 € lakumyynnillä

Forssan jalkapalloklubin 2011 -syntyneiden intoa puhkuva joukkue päätti kerätä joukkueelle extrarahaa ja ottivat myyntiin metrilakuja, toffeesekoituspusseja sekä herkkusalkkuja. Lakut olivat haluttua ostettavaa myös viime vuonna samalla joukkueella, joten osaisimme odottaa… Lue lisää »

Joukkue myymässä metrilaku varainhankinta

Hetkessä 1400 € joukkueen kassaan

Kempeleen Ajax Sarkkiranta P09 joukkue pähkäili varainhankintaa pidemmän aikaa, ja vaihtoehdoista päädyttiin metrilakuihin. Tämä valinta osoittautuikin todella hittituotteeksi. Päätettiin tilata erä, jotta pojat pääsisivät tuotteen kanssa suoraan kaupoille. Lakut suorastaan… Lue lisää »

Lakut ovat tosi hyviä!

Ylöjärven Ilveksen -08 poikien metrilaku varainhankinta oli menestys. Olemme erittäin tyytyväisiä tuotteeseen ja koko prosessiin. Talkoot oli helppoa aloittaa lakumyynnillä ja kaikki pussit kävi nopeasti kaupaksi. Tuote oli helppo ja… Lue lisää »

TPS joukkue riveissä metrilaku varainhankinta suositus

Turun Palloseura P12

Joukkueen metrilakumyynti oli onnistunut! Lakut olivat mieluisa myyntikohde pojille ja tuotteella oli hyvä menekki. Lakut olivat lisäksi superhyviä ja saivat ostajilta hyvää palautetta! Koko toiminta onnistui vaivatta sillä tuotteet toimitettiin… Lue lisää »

Myynti sujui paremmin kuin uskalsimme odottaa: 13-vuotiaat poikamme myivät 100 pussia metrilakuja lähikaupan edessä 2,5 tunnissa. Olemme tehneet jo vuosia monenlaista varainkeruuta, ja nämä lakut olivat kyllä vaivaton tuote myytäväksi.… Lue lisää »

Metrilakut menivät kaupaksi tosi hyvin ja olivat herkullisia. Todennäköisesti syksyllä otetaan uusiksi. Palvelu teiltä oli hyvää ja toimitus nopea.

Kaikki syöty! Olivat todella hyviä, pehmeitä ja tuoreen makuisia. Pussi vaan ei kauan riitä 🙂

Lakut on jaettu ostajille ja rahat siirretty joukkueen tilille, joten lakuprojekti on nyt minun osaltani onnistuneesti taputeltu. Hienosti meni, ja halusin vielä kiittää hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja nopeista vastauksista sähköpostikyselyihini!… Lue lisää »

Kaikki metrilakut on kaupattu ja aikaa ei kulunut kuin muutama päivä. Tuotteet ovat mielestäni loistavia ! Ainoa vaikeus on saada omat sormet pidettyä erossa pussin sisällöstä…..

Hyvä fiilis jäi kaikinpuolin. Uskon, että uudemmankin kerran aletaan myyntihommiin. 🙂 Oli helppoa, kun kaiken sai hoidettua näin jouhevasti. Lisäksi teidän poppoo on niin ystävällistä ja palvelualtista, että kaikki toimii… Lue lisää »