Gluteenittomien tuotteiden laaja valikoima yllätti positiivisesti

Junior Pelicans Hollola U9/10 joukkueessa pelaa niin poikia kuin tyttöjä. Lasten mielestä myynti oli hauskaa ja laaja valikoima antoi kivasti vaihtoehtoja. Etenkin gluteenittomien tuotteiden laaja valikoima yllätti positiivisesti. Yhteistyö toimi hyvin ja tuottoa kertyi 2320 €. Koko porukka odottaa jo innolla kevään myyntikampanjaa! Joukkueen asuissa komeilee Herkkutukku Varainhankinta-logo.

Terveisin, Monica Köngäs

Myynti oli helppoa ja motivoivaa

Etsimme helppoa tapaa ansaita rahaa joukkueellemme ja päädyimme Herkkutukku Varainhankintaan. Jokainen myyjä rekisteröityi helposti Omaherkkuun, ja lisäsi sinne omat tilauksensa. Myimme tuotteita perinteisesti kuvastojen avulla, sekä jaoimme verkkokaupan linkkiä. Pääsimme seuraamaan myynnin kertymistä, mikä oli erittäin motivoivaa! Myynti sujui helposti, koska tuotteet olivat sopivan hintaisia ja herkullisia mm. kotimaisia lakuja. Asetimme joukkueellemme tuottotavoitteeksi 2000 €, ja tavoite tulikin helposti täyteen! Pääsimme myös VIP-asiakkaiksi, ja saimme bonuksena 60 irtokarkkipussia.

Toimitus kotiovelle on ilmainen ja nopea. Asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä ja saimme tuotteet sovitusti vapuksi tilaajille. Voimme lämpimästi suositella kaikille joukkueille ja luokille Herkkutukku Varainhankintaa!

Terveisin Jasmin, Porin Muodostelmaluitelijat / Team Passion

Suositut ja maistuvat tuotteet tekivät myynnistä helppoa

TPS2012 -joukkue koostuu 18 pelaajasta. Joukkueeseen kuuluu myös kolme valmentajaa, joukkueenjohtaja, kaksi huoltajaa, rahastonhoitaja sekä buffet-vastaava. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa Impivaaran lämpimissä halleissa. Tänä vuonna tavoite on päästä pelaamaan enemmän isomman kentän pelejä eli 7v7 ja 8v8 (pelasimme viime vuoden enimmäkseen 5v5 pelejä). Joukkue osallistuu myös ensimmäistä kertaa yön yli turnauksiin, joka on huippuhauskaa! Pelimatkoja on siis jonkin verran ja rahaa tarvitaan mm. ruokailuihin.

Seuran muut ikäluokat ovat myyneet Herkkutukku Varainhankinta -tuotteita, ja sieltä alun perin saimme vihiä. Olemme olleet todella tyytyväisiä palveluun, ja tuotteet ovat oikein maistuvia. Myynti on ollut helppoa, koska tuotteet ovat olleet hyvin kysyttyjä. Kiitos kuuluu myös motivoituneille pojille ahkerasta myynnistä.

Jojo Jenni Hämäläinen / TPS2012 -joukkue

Kiekko-Laser U11 keräsi tuottoa reilu 2700 €

Kampanja sujui hyvin ja tuotteet olivat helposti myytäviä. Tuotteita oli riittävän laajasti, joten usealle löytyi kuvastosta jotain mieluisaa ostettavaa. Ostajissa positiivisia reaktioita aiheuttivat myös pähkinät ja hedelmät, mahtavaa että myös tällaisia oli tarjolla. Ehdoton plussa myös siitä, että tavarat saapuvat nopeasti. On kiva päästä jakamaan tuotteet mahdollisimman pikaisesti ostajille. Asiakaspalvelu oli nopeaa, ystävällistä ja mutkatonta, isot kiitokset tästä Herkkutukun porukalle. Kaiken kaikkiaan fiilikset kampanjasta siis vallan mainiot 🙂
T. Minna

KelA:n pojille 3880 € herkkumyynnillä

Kellokosken Alku:n -07 poikien joukkue päätti toteuttaa jokaisen junnupelaajan unelman –ulkomaan pelimatka. Kohteeksi valikoitui Viljdjeberg Cup Tanskassa. Herkkumyynti oli selvästi suosituin, tuottoisin ja maistuvin varainkeruu, jolla saimme tuottoa yli 2000 eur. Toimitukset olivat nopeita ja myynti helppoa – mitäpä muuta vapaaehtoiselta varainkeruulta voidaan toivoa. Ilman tätä varainkeruuta olisi pelimatka jäänyt tekemättä. Nyt kampanjoita on tehtynä yhteensä neljä, ja tuottoa on kertynyt yhteensä huikeat 3880 €. Kiittäen, KelA P07 joukkue

Metrilaku on helppo tuote varainhankintaan

Joukkueemme perustettiin juuri ja kassaan piti saada euroja nopeasta. Aikaisempien hyvien kokemusten perusteella otimme yhteyttä Herkkutukku Varainhankintaan, ja päätimme aloittaa metrilaku kampanjan. Olimme innoissamme, sillä lakuihin oli uutuutena tullut kirpeä versio!

Metrilaku myynti oli helppoa, ja tilauksen jätettyä metrilakut saapuivat nopeasti kotiovelle tuotuna. Hopea -taso kun saavutettiin niin saimme kaupanpäälle kasan irtokarkkipusseja, jotka aiomme myydä tulevissa buffeteissa. Pojat olivat myös oikein iloisia saadessaan varainhankintamitalit kaulaan hyvin tehdystä työstä.

Kymmenen pelaajan joukkue sai perheiden innostuksen ja ahkeran myynnin ansiosta lopulta joukkueelle huikeat 1200 € voittoa!

Kiitos yhteistyöstä! TPS P2013 joukkue

Ylihärmän Pesis-Junkkarit tienasi 3200 € lakumyynnillä

F-tyttöjen joukkue päätti lähteä tulevana kesänä pesisleirille. Leirikulujen kattamiseksi mietittiin varainhankintakeinoja, ja päädyimme lakumyyntiin. Vanhempainpalaverissa asia sai erittäin myönteisen kannatuksen, ja päätimmekin ottaa Kulta-tason paketin; riskiä ei ollut kun seura lupasi ostaa mahdolliset myymättä jäävät pussit edustusjoukkueiden peleissä myytäviksi. Tilaus laitettiin vetämään heti seuraavana aamuna, ja lakulähetys saapui perille tilauksen jälkeisenä aamuna. Kaikki tulivat innoissaan hakemaan lakulaatikoita, ja myynti starttasi samantien.

Lakuja on ollut todella helppo myydä, sillä metrilakun tietävät kaikki, mutta näin talviaikaan niitä ei ole kovin monesta paikasta saatavilla. Hinta on hyvä ja tuote erinomaisen maistuva. ”Kampanjamyynti” oli meidän mielestämme paras vaihtoehto; ostaja sai heti lakut ja me rahat. Tuottoa saamme huimat 2000 euroa. Lisäksi saimme VIP-asiakkaan bonuksina kaupanpäälle irtokarkkipusseja.

Myös seuramme D- ja C-pojat innostuivat myymään lakuja. Heillä on 300 pussia työn alla ja näyttää siltä, että lisää saatetaan tarvita. Seura taitaakin päätyä tilaamaan kesän ottelukioskeihin ihan oman erän lakuja, kun nyt tilatut 800 pussia on kohta kaikki myyty.

Kaikki on sujunut niin vaivattoman helposti, että palaamme takuulla uudestaan myyntipuuhiin 😋😉

Marika Ylinen, joukkueenjohtaja

Turengin koulun 2A

Turengin koulun 2a-luokka päätti alkaa kerryttää rahaa mahdollista kuudennen luokan leirikoulua varten. Minäpä innostuin asiasta ja valitsin herkulliset lakut myyntiin, koska pussi ei maksanut paljoa ja kuitenkin luokka sai 4 euroa joka pussista. 13 perhettä alkoi myydä hissukseen lakuja ja yhtäkkiä tulokseksi saimme 231 pussillista metrilakuja! Joka siis toi luokalle 924 euroa!

Tuote myi itse itseänsä, ei turhaa krääsää ja pikkuhinta. Lakut olivat tuoreita, pehmeitä ja niin herkullisia että omat lapseni söivät yhden muiden tilaaman pussinkin… Hups..

Extrailoinen olen mahtavasta asiakaspalvelusta: tilauksen tein sunnuntai-iltana ja jo seuraavana aamupäivänä lakut olivat toimitettuna.

Kiitos siis mahtavasta tuotteesta!

Ystävällisin terveisin: luokan aktiivi-äiti Anu Maununen ja perheeni ipanat: Lukas 8v, Miko 5v ja Nita 3v.

Karkkilan Urheilijat

16-vuotiaiden koripallopoikien ja vanhempien varainkeruu koko ajan piteneviin pelimatkoihin on jo tuttua puuhaa monien vuosien ajalta. Tänä vuonna päätimme kerätä rahaa meille aivan uudella tuotteella ja päädyimme lakumyyntiin. Pienellä paikkakunnalla nämä tuotteet olivat monelle asiakkaallekin uutuus, joten myynti sujui lähes itsestään. Asiakkaammekin antoivat erittäin paljon positiivista palautetta tuotteista. Asiointi asiakaspalvelun kanssa oli sujuvaa ja tuotteet tulivat erittäin nopeasti. Rahaakin kertyi pitkälti yli 800€, jolla katetaan jo muutama pelimatka. Otamme varmasti uudestaankin myyntiin ja vaikka vähän isommalla tuotevalikoimalla!

Pikkufutareille 500 € lakumyynnillä

Forssan jalkapalloklubin 2011 -syntyneiden intoa puhkuva joukkue päätti kerätä joukkueelle extrarahaa ja ottivat myyntiin metrilakuja, toffeesekoituspusseja sekä herkkusalkkuja. Lakut olivat haluttua ostettavaa myös viime vuonna samalla joukkueella, joten osaisimme odottaa hyvää ja laadukasta tavaraa.

Lakujen myynti oli jälleen menestys. Pienet futarit muistivat vuoden takaa miten hyvältä lakut maistuivat, joten jo omiin perheisiin tuotteet olivat helppo ostaa. Oli myös mukavaa, että mukana oli kaksi muutakin tuotetta, joista valita.
Voittoa meille kertyi melkein 500€ joka on huippuluokkaa pienen paikkakunnan pienille pelaajille.

Iso plussa annetaan Forssasta myös positiiviseen asiakaspalveluun, nopeaan toimitukseen ja erittäin sujuvaan kaupankäyntiin. Ottakaapa luokat, joukkueet ja seurat koppi tästä, nyt kelpaa aloitella kesää suupielet mustina koko porukalla!

Joukkueenjohtaja Liisa Vähämäki

Joukkue myymässä metrilaku varainhankinta

Hetkessä 1400 € joukkueen kassaan

Kempeleen Ajax Sarkkiranta P09 joukkue pähkäili varainhankintaa pidemmän aikaa, ja vaihtoehdoista päädyttiin metrilakuihin. Tämä valinta osoittautuikin todella hittituotteeksi. Päätettiin tilata erä, jotta pojat pääsisivät tuotteen kanssa suoraan kaupoille. Lakut suorastaan vietiin käsistä. Tästä johtuen päätimme tilata lisäerän ja suuntasimme kauppakeskukseen, jossa pojat jatkoivat esimerkillistä myyntityötä.

Asiakaspalvelu oli todella mahtavaa ja vaivatonta, tunsimme itsemme tärkeiksi asiakkaiksi. Tilauksen tehtyä saimme sähköpostiin tarkan selvityksen tilauksen vaiheista ja toimituksesta. Tuotteet toimitettiin kotiovelle saakka sovittuna ajankohtana, jonka koimme todella vaivattomaksi. Mitä metrilakuihin tulee, ne ovat superherkullisia, tuoreita ja ennen kaikkea kotimaisia. Pussiin on valittu makuja jokaiselle herkkusuulle! Bonuksena saadut kävivät pojille palkaksi myyntityöstä, iso kiitos niistä! Tulemme varmasti jatkossakin tekemään varainhankintaa kanssanne.

Kempeleen Ajax Sarkkiranta P09 joukkue

Lakut ovat tosi hyviä!

Ylöjärven Ilveksen -08 poikien metrilaku varainhankinta oli menestys. Olemme erittäin tyytyväisiä tuotteeseen ja koko prosessiin. Talkoot oli helppoa aloittaa lakumyynnillä ja kaikki pussit kävi nopeasti kaupaksi. Tuote oli helppo ja mukava myytävä 10-vuotiaille pojille. Ja mikä parasta, lakut olivat maukkaita, tuoreita ja tosi hyviä! Prosessista teki helppoa avulias ja asiantunteva asiakaspalvelu. Yhteydenpito on ollut vaivatonta ja tuotteiden toimitus nopea. Kiitos talkootöiden mahdollistamisesta, kesällä otamme varmasti uuden varainhankinta kampanjan lakumyynnin
parissa!

Terveisin jojo Jenna Tervalammi

TPS joukkue riveissä metrilaku varainhankinta suositus

Turun Palloseura P12

Joukkueen metrilakumyynti oli onnistunut! Lakut olivat mieluisa myyntikohde pojille ja tuotteella oli hyvä menekki. Lakut olivat lisäksi superhyviä ja saivat ostajilta hyvää palautetta! Koko toiminta onnistui vaivatta sillä tuotteet toimitettiin nopeasti kotiovelle ja yhteydenpito oli helppoa. Suuret kiitokset yhteistyöstä ja jatkossa otamme varmasti lisää lakuja myyntiin varainhankinnan merkeissä!

Terveisin TPS P12 -joukkue

Rauhalan koulun pienluokka pääsi luokkaretkelle herkkusalkkujen avulla

Olemme laihialainen pienluokka, joka haluaa lähteä luokkaretkelle. Mietimme pitkään ja hartaasti, mitä tuotetta lähdemme myymään kartuttaaksemme retkikassaa. Valitsimme tuotteeksi herkkusalkut, koska ovat kotimaisia sekä helposti kuljetettava salkku näytti hyvältä. Varainhankinta oli menestys! Tuotteet menivät kuin kuumille kiville. Tilasimme ensin varovasti sata, mutta saimme pian tilata toisen sata. Koskaan ennemmin ei ole kevätretkirahat olleet näin nopeasti kasassa! Karkit olivat herkullisia. Syksyllä 2019 myytiin lisää salkkuja ja lisäksi lakuja.

Terveisin opettaja Piia Eerola

Myynti sujui paremmin kuin uskalsimme odottaa: 13-vuotiaat poikamme myivät 100 pussia metrilakuja lähikaupan edessä 2,5 tunnissa. Olemme tehneet jo vuosia monenlaista varainkeruuta, ja nämä lakut olivat kyllä vaivaton tuote myytäväksi. Lakut olivat erittäin tuoreita, kiitos siitä. Onnistunut myyntikampanja kaiken kaikkiaan!

Metrilakut menivät kaupaksi tosi hyvin ja olivat herkullisia. Todennäköisesti syksyllä otetaan uusiksi. Palvelu teiltä oli hyvää ja toimitus nopea.

Kaikki syöty! Olivat todella hyviä, pehmeitä ja tuoreen makuisia. Pussi vaan ei kauan riitä 🙂

Lakut on jaettu ostajille ja rahat siirretty joukkueen tilille, joten lakuprojekti on nyt minun osaltani onnistuneesti taputeltu. Hienosti meni, ja halusin vielä kiittää hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja nopeista vastauksista sähköpostikyselyihini! Niin ja tietysti maukkaista metrilakuista! Eräskin lakuostaja juuri sanoi, että oli aikonut säästää lakut lapsilleen, mutta huomasikin syöneensä puoli pussia itse yhdeltä istumalta. 😉

Kaikki metrilakut on kaupattu ja aikaa ei kulunut kuin muutama päivä. Tuotteet ovat mielestäni loistavia ! Ainoa vaikeus on saada omat sormet pidettyä erossa pussin sisällöstä…..

Hyvä fiilis jäi kaikinpuolin. Uskon, että uudemmankin kerran aletaan myyntihommiin. 🙂 Oli helppoa, kun kaiken sai hoidettua näin jouhevasti. Lisäksi teidän poppoo on niin ystävällistä ja palvelualtista, että kaikki toimii hyvillä mielin. Isot kiitokset ja palataan asiaan taas, kun sen aika on 🙂